Ontdek onze designkeukens

Strak en hip

Heb je in jouw woning volop designspullen? Dan kan de keuken natuurlijk niet achterblijven! Designkeukens zijn stijlvolle keukens die zich kenmerken door strakke ontwerpen, hoogwaardige materialen en perfecte eenvoud.

Een designkeuken voor elk budget

Zoveel smaken, zoveel keukens. Bij Superkeukens kan je terecht voor een verscheidenheid aan designkeukens! En denk je dat er aan een designkeuken ook direct een fors prijskaartje hangt, dan heb je het mis. Superkeukens hanteert concurrerende prijzen en bij ons ontvang je altijd direct de laagste prijs. Zo hoef je niet onnodig te onderhandelen over de prijs, want deze is gegarandeerd de beste!

Verschil designkeuken en moderne keuken

Designkeukens worden weleens verward met moderne keukens. Het verschil zit ‘m erin dat een designkeuken luxe is op het gebied van materiaal, keukenapparatuur en afwerking, maar dat deze ook nog eens een unieke vormgeving heeft. Dit komt met name terug in het strakke, functionele en minimalistische design. Een designkeuken is tot in de puntjes afgewerkt. Alle kastelementen, het werkblad, de kraan, spoelbak en de  keukenapparatuur zijn in materiaal, kleur en uistraling op elkaar afgestemd.

Designkeuken met hightech keukenapparatuur

Bij een designkeuken wordt gebruikgemaakt van de meest moderne, hightech keukenapparatuur. De combinatie van strak design met hightech apparatuur is tegenwoordig steeds betaalbaarder. Denk bij hightech keukenapparatuur onder andere aan een vaatwasser met eco-programma, koelkast met speciale koelzones, combi-oven met stoomfunctie of een fornuis met ingebouwde afzuiging.