Designkeukens

Strak en hip

Roept jouw interieur luxe? Dan kan een design keuken niet ontbreken! Design keukens zijn stijlvolle keukens die zich kenmerken door strakke ontwerpen, hoogwaardige materialen en perfecte eenvoud. Zoveel smaken, zoveel keukens. Bij Superkeukens kan je terecht voor een verscheidenheid aan design keukens. En dat zonder een fors prijskaartje!

Waarom kiezen voor een modern keuken design?

Een design keuken heeft niet alleen een luxe en minimalistische uitstraling. Het is ook luxe op het gebied van materiaal, keukenapparatuur, afwerking én heeft een unieke vormgeving. Dit komt met name terug in het strakke, functionele en minimalistische design. Een design keuken is tot in de puntjes afgewerkt. Van kastelementen tot aan het werkblad en van de kraan tot aan de keukenapparatuur. Alles is in materiaal, kleur en uitstraling op elkaar afgestemd. Dit zorgt voor een strak design dat aansluit aan jouw interieurwensen. 

Het grootste beschikbare aanbod goedkope design keukens

Of je nu gaat voor een marmerlook, of een keukenblad dat extra dik is. Bij Superkeukens vind je design keukens die aan al je eisen voldoen zonder een fors prijskaartje. Een design keuken staat bekend om hightech keukenapparatuur. Een combinatie van een strak design met hightech apparatuur hoeft echter niet onbetaalbaar te zijn. Sterker nog, deze combinatie is tegenwoordig steeds betaalbaarder. Denk hierbij aan een vaatwasser met eco-programma, koelkast met speciale koelzones, combi-oven met stoomfunctie of een fornuis met ingebouwde afzuiging. Samen met hoogwaardige materialen geniet je optimaal van jouw design keuken.

Tips bij het kopen van een design keuken

Wil jij gaan voor een design keuken vol luxe? Dan is het goed om al jouw wensen en ideeën in kaart te brengen. Naast dat je kijkt naar welke opstelling en apparatuur je wil, is het ook goed om na te denken over de accessoires. Ga je voor een donkere kraan, of past een bronzen kraan toch beter in jouw interieur? Welke kleur word je muur, beige of grijs? Maak een moodboard met al je ideeën via onze online moodboard tool. Bepaal daarnaast ook je budget en meet de ruimte op waar je design keuken komt te staan. Heb jij al jouw wensen en ideeën op een rij? Dan kunnen de keukenadviseurs aan de slag met jouw keukenontwerp via de 3D-keukenplanner.

Jouw moderne keuken snel in huis? Bekijk de opties van een design keuken showroommodel

Maak een design keuken nog voordeliger en kies voor een showroommodel van Superkeukens. Bij Superkeukens worden er steeds nieuwe keukens toegevoegd aan de collectie. Daarom worden de keukens in onze showroom regelmatig gewisseld. De keukens die vervangen worden, kan jij vervolgens heel voordelig kopen. Inclusief alle apparatuur. Dit maakt een design keuken van Superkeukens nóg betaalbaarder!

Profiteer van onafhankelijk advies bij aanschaf van jouw design keuken

Weet jij al precies hoe jouw design keuken eruit moet zien, of heb je behoefte aan nog meer inspiratie? Onze keukenadviseurs helpen je graag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Door middel van onze 3D-keukenplanner kunnen wij meteen het eindresultaat laten zien. Zo weet jij zeker dat de design keuken in jouw woning past en hoef je je geen zorgen te maken dat je verkeerde keuzes maakt. 

De meest trendy design keukens met alles erop en eraan? Vraag de Superkeukens inspiratiebrochure aan.

Voor nog meer ideeën kun je gratis ons inspiratieboek aanvragen of kom langs in één van onze showrooms. Wist je dat je op onze website een eigen moodboard (of meerdere) kunt maken? Je vindt hier allerlei beelden van de keukens in onze showroom maar ook van keukens bij onze klanten thuis. Ideaal om je te laten inspireren! Je kunt jouw moodboard ook direct online delen met onze keukenadviseurs.