Onze keukenzaak in Amsterdam

Adresgegevens
Johan Cruijff Boulevard 138 , 1101 DJ Amsterdam amsterdam@superkeukens.nl
Vandaag geopend
11:00 - 17:00 uur
Maandag 13:00 tot 17:30
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 21:00
Vrijdag 10:00 tot 17:30
Zaterdag 10:00 tot 17:30
Zondag 11:00 tot 17:00

Superkeukens Amsterdam

Welkom bij jouw keukenwinkel in Amsterdam

Superkeukens Amsterdam is dé keukenzaak aan de Johan Cruijff Boulevard in Amsterdam. In de ruime showroom vind je een groot aantal keukenopstellingen in allerlei stijlen. Of je nu houdt van modern, landelijk, design of industrieel, in onze showroom hebben wij voor iedere smaak de mooiste keukens opgesteld staan. Ook voor A-merken keukenapparatuur, kranen, spoelbakken en accessoires ben je bij Superkeukens Amsterdam aan het juiste adres!
 

 

Wij staan voor jou klaar

De keukenspecialist in Amsterdam

Ons enthousiaste team stelt elke dag de mooiste keukenopstelling samen. Wij weten door onze jarenlange ervaring dat elke keuken en elke klant uniek is. Bij Superkeukens hebben we persoonlijke aandacht voor onze klanten, en hanteren we een transparant prijsbeleid. Onderhandelen over de keukenprijs hoeft bij ons niet. Zo maken we van de zoektocht naar een droomkeuken voor jou een leuk en ontspannen traject. Mogen we voor jou ook een droomkeuken ontwerpen? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak.

Jouw keukeninspiratie

Bij Superkeukens Amsterdam

Ben jij klaar om jouw nieuwe keuken uit te zoeken? Kom naar Superkeukens Amsterdam en stel jouw keuken geheel op maat samen, met deskundig advies van de Superkeukens-adviseur! Maak gerust een afspraak zodat je zeker weet dat we alle tijd voor je hebben. En heb je jouw keuken eenmaal gekozen, dan kun je vertrouwen op de beste kwaliteit en topservice. Tot snel bij Superkeukens Amsterdam!

Zo bezoek je onze Superkeukens in Amsterdam

Onze showroom

Onze showroom is gelegen in de schitterende Johan Cruijff Boulevard. Je kunt hier gemakkelijk parkeren en heel veel wooninspiratie op doen.  Wij zijn elke dag tot 17.30 uur voor je geopend. Op donderdagavond kun je tot 21.00 uur bij ons terecht. Graag tot ziens bij Superkeukens Amsterdam!

Showroomkeukens van deze vestiging

Jouw keukenspecialist in Amsterdam en omgeving

Superkeukens Amsterdam heeft een groot assortiment keukens en aanverwante keukenproducten van topkwaliteit. Wil jij een keuken kopen? Ontwerp samen met de keukenadviseurs van Superkeukens Amsterdam jouw droomkeuken op maat en ontvang 10 jaar garantie en een gratis 3D-keukenontwerp. Bezoek vrijblijvend onze showroom en bekijk de verschillende keukenstijlen die variëren van landelijk tot design.

Showroomkeuken in Amsterdam

Een keuken die je snel in huis hebt én die extra voordelig is? Met een showroomkeuken van Superkeukens vind jij wat je zoekt! Omdat we steeds nieuwe keukens toevoegen aan onze showroom in Amsterdam, kun jij de keukens die vervangen worden heel voordelig kopen. Bekijk onze showroomkeukens en ontdek hoe jij goedkoop een nieuwe keuken kunt kopen!