Hoogglans keuken

Smaakvol en strak vormgegeven

Wil jij jouw keuken een luxe uitstraling geven? Kies dan voor een hoogglans keuken! Een hoogglans keuken ziet er niet alleen mooi en strak uit, het geeft je huis meteen een smaakvolle draai. In combinatie met greeploze kastjes en lades, een strak en dun werkblad en geïntegreerde keukenapparatuur heb je een stijlvolle, moderne keuken. De hoogglans keuken van je dromen vind je bij Superkeukens!

Een hoogglans keuken als strakke blikvanger

Een keuken die veel gebruikt wordt, maar wel tijd opgeruimd oogt is precies wat we willen. Met een hoogglans model is dit helemaal het geval. Het minimalistische ontwerp staat zeer goed in combinatie met een moderne inrichting en designmeubelen. Maar tegelijkertijd kan het ook als tegenhanger van een landelijk interieur dienen, als baken van rust. Een witte hoogglans keuken kan met bijvoorbeeld een zwart blad een mooi contrast bieden.
 

Waarom kiezen voor een hoogglans keuken?

Beschik je over een kleinere keuken? Een hoogglans keuken zorgt voor een ruimte die optisch groter oogt. Op zoek naar een keuken met een tijdloos design? Op een greeploze hoogglans keuken zal je vanwege zijn populariteit niet snel op uitgekeken raken. Daarnaast is de keuze enorm. Of je nu voor een witte, beige, of misschien wel zwarte keuken gaat. Een hoogglans keuken past in ieder interieur!


De voordelen en nadelen van hoogglans keukens

Vanwege de greeploze en strakke afwerking is een hoogglans keuken niet meer weg te denken in een modern huis. Daarnaast heb je keuze genoeg! Een hoogglans keuken is in diverse kleuren beschikbaar en hierdoor makkelijk te matchen met je huidige interieur. Donkere keuken? Vanwege het reflecterende licht creëert deze een meer ruimtelijkere indruk. Toch brengt een hoogglans keuken ook wat nadelen met zich mee. Zo vraagt een hoogglans keuken om veel onderhoud. Wanneer iemand er met zijn vette vingers aan heeft gezeten, is dat ook snel te zien als de zon erop staat. Hetzelfde geldt voor krassen. 
 

Tips bij het schoonmaken van een hoogglans keuken

Hoewel een hoogglans keuken om veel onderhoud vraagt, betekent dit niet dat het moeilijk is om de de keuken schoon te maken. De meeste vlekken zijn meestal gemakkelijk weg te werken met een vochtige doek. Om strepen te voorkomen is het vaak effectiever om tijdens het schoonmaken ronde bewegingen te maken. Met een katoenendoek kan je met gemak alle vingerafdrukken van de keukendeuren afhalen. Let wel op dat je geen gebruik maakt van glasreiniger. Dit bevat namelijk oplosmiddel houdende stoffen. Daarnaast moet je van tevoren ook goed checken of de doek goed schoon is en er geen zandkorrels of stofdeeltjes in zitten. Dit kan namelijk zorgen voor krassen of sporen.
 

Van witte hoogglans keuken tot een zwarte hoogglans keuken, jouw droomkeuken is verkrijgbaar bij Superkeukens

Droom je van een witte hoogglans keuken? Of ben je meer fan van een donkere variant zoals grijs of zwart? Jij bepaalt welke kleur jouw nieuwe keuken wordt en kiest daarbij de juiste afwerking. Van een keukenblad met een mat werkblad tot aan een inductiekookplaat. Jouw hoogglans keuken van je dromen is te vinden bij Superkeukens!

 

Profiteer van onafhankelijk advies bij aanschaf van jouw keuken in hoogglans

Jouw keukenadviseur verkoopt je de hoogglans keuken die bij jou past, zonder druk en voorzien van een onafhankelijk advies. De opstelling, de materialen, de kleuren: samen met je adviseur ontwerp je jouw nieuwe droomkeuken. Jouw keukenadviseur is volledig gericht op jouw wensen en eisen. Zoals het hoort. Benieuwd naar hoe jouw keuken eruit gaat zien? Door middel van onze handige 3D-keukenplanner laat jouw keukenadviseur gemakkelijk het eindresultaat zien.

 

Een moderne hoogglans keuken met alles erop en eraan? Ontdek ze in het Superkeukens inspiratieboek.

Heb je al een idee hoe jouw hoogglans keuken eruit moet zien, of wil je eerst wat inspiratie opdoen? Superkeukens beschikt over een groot assortiment van dit soort keukens. Vraag gratis online ons inspiratieboek aan. Wist je dat je op onze website een eigen moodboard (of meerdere) kunt maken? Je vindt hier allerlei beelden van de keukens in onze showroom maar ook van keukens bij onze klanten thuis. Ideaal om je te laten inspireren! Krijg een beter beeld van jouw nieuwe keuken in een showroom bij jou in de buurt. Gevonden? Maak direct een afspraak!