Onze keukenzaak in Bergen op Zoom

Adresgegevens
Konijnenburgweg 5 A, 4611HK Bergen op Zoom bergenopzoom@superkeukens.nl
Vandaag geopend
09:30 - 17:30 uur
Maandag 13:00 tot 17:30
Dinsdag 09:30 tot 17:30
Woensdag 09:30 tot 17:30
Donderdag 09:30 tot 17:30
Vrijdag 09:30 tot 17:30
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 12:00 tot 17:00

Superkeukens Bergen op Zoom

Welkom bij jouw keukenwinkel in Bergen op Zoom

Ben je op zoek naar een topkwaliteit keuken voor de beste prijs? Dan ben je bij Superkeukens in Bergen op Zoom aan het juiste adres! Deze schitterende keukenspeciaalzaak aan de Konijnenburgweg in Bergen op Zoom is recentelijk geopend en in de gloednieuwe showroom kun je allerlei keukenopstellingen in verschillende stijlen komen bekijken.

 

Betrouwbaar en onafhankelijk advies bij de keuze van jouw keuken in Bergen op Zoom

Wij maken de zoektocht naar jouw droomkeuken een leuk traject waar je met plezier aan terug kunt denken! Bezoek Superkeukens in Bergen op Zoom en bekijk de mooie keukenopstellingen in onze showroom. Ons enthousiaste team van keukenadviseurs staat klaar om je rond te leiden langs de grote collectie showroomkeukens en A-merken keukenapparatuur. Natuurlijk kun je altijd vrijblijvend langskomen. Wil je zeker weten dat we je direct een uitgebreid advies kunnen geven? Maak dan alvast online een afspraak.
 

Zo bezoek je onze Superkeukens in Bergen op Zoom

Je vindt onze showroom aan de Konijnenburgweg in Bergen op Zoom. De locatie is makkelijk te bereiken met de auto en biedt voldoende parkeergelegenheid. We heten je van harte welkom van dinsdag tot en met zaterdag. Op vrijdagen hebben we koopavond, wij zijn dan geopend tot 21.00 uur. Tot snel!

Jouw keukeninspiratie in Bergen op Zoom vind je bij Superkeukens

Wil jij rustig rondkijken om inspiratie op te doen? Kom langs in onze showroom om onze keukenopstellingen te bewonderen. Je kunt ook altijd een afspraak maken met één van onze adviseurs. Jouw keukenadviseur helpt je bij het samenstellen van je keuken. Wordt het een landelijke keuken, of een strakke moderne keuken? De keuze is aan jou! Apparatuur, accessoires, het aanrechtblad: stap voor stap komt jouw keuken tot leven. Ook de montage van jouw keuken kun je bij onze keukenzaak in Bergen op Zoom regelen. Zo wordt het kopen van jouw droomkeuken wel heel eenvoudig.  

Jouw keukenspecialist in Bergen op Zoom en omgeving

Superkeukens Bergen op Zoom heeft een groot assortiment keukens, apparatuur en accessoires voor jouw keuken van topkwaliteit. In onze showroom vind je ruim dertig keukenopstellingen. Wil jij een keuken kopen? Ontwerp samen met de keukenadviseurs van Superkeukens Bergen op Zoom jouw droomkeuken op maat en ontvang 10 jaar garantie en een gratis 3D-keukenontwerp. Wij zijn ook jouw keukenspecialist in Halsteren, Tholen, Hoogerheide en Woensdrecht.

Showroomkeuken in Bergen op Zoom

Zoek jij een voordelige nieuwe keuken, die je bovendien snel in huis kunt hebben? Kies dan voor een showroomkeuken van Superkeukens! Omdat we steeds nieuwe keukens toevoegen aan onze showrooms, kun jij de keukens die vervangen worden heel voordelig kopen. Bekijk onze showroomkeukens en ontdek hoe jij voor weinig geld een nieuwe keuken kunt kopen!