Onze keukenzaak in Bergen op Zoom

Adresgegevens
Konijnenburgweg 5 A, 4611HK Bergen op Zoom bergenopzoom@superkeukens.nl
Vandaag geopend
09:30 - 18:00 uur
Dinsdag 09:30 tot 18:00
Woensdag 09:30 tot 18:00
Donderdag 09:30 tot 18:00
Vrijdag 09:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:00

Welkom bij Superkeukens in Bergen op Zoom
 

Ben je op zoek naar een topkwaliteit keuken tegen direct de beste prijs? Dan ben je bij Superkeukens in Bergen op Zoom aan het juiste adres!

Vanaf 20 november 2020  is deze splinternieuwe keukenspeciaalzaak aan de Konijnenburgweg  in Bergen op Zoom geopend en kun je in onze ruime showroom tal van keukenopstellingen in verschillende stijlen komen bekijken.

Keukenadvies op maat

Jouw keukenadviseur helpt je bij het samenstellen van je keuken. Wordt het een landelijke keuken, of een strakke moderne keuken? De keuze is aan jou! Apparatuur, accessoires, het aanrechtblad: stap voor stap komt jouw keuken tot leven. Ook de montage van jouw keuken kun je bij onze keukenzaak in Bergen op Zoom regelen. Zo wordt het kopen van jouw droomkeuken wel heel eenvoudig. 

Jouw keukenspecialist in Bergen op Zoom en omgeving

Superkeukens Bergen op Zoom heeft een groot assortiment keukens, apparatuur en accessoires voor jouw keuken van topkwaliteit. In onze showroom vind je ruim dertig keukenopstellingen. Wil jij een keuken kopen? Ontwerp samen met de keukenadviseurs van Superkeukens Bergen op Zoom jouw droomkeuken op maat en ontvang 10 jaar garantie en een gratis 3D-keukenontwerp. Wij zijn ook jouw keukenspecialist in Halsteren, Tholen, Hoogerheide en Woensdrecht.

Showroomkeuken in Bergen op Zoom

Zoek jij een voordelige nieuwe keuken, die je bovendien snel in huis kunt hebben? Kies dan voor een showroomkeuken van Superkeukens! Omdat we steeds nieuwe keukens toevoegen aan onze showrooms, kun jij de keukens die vervangen worden heel voordelig kopen. Bekijk onze showroomkeukens en ontdek hoe jij voor weinig geld een nieuwe keuken kunt kopen! Of benieuwd naar het assortiment in onze andere regionale vestigingen? Bekijk dan onze dichtbijzijnde vestigingen in Breda en Middelburg

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.

Superkeukens Color Concept

Eindeloos combineren voor jouw keuken

Maak kennis met Colors by Superkeukens. 

Diep donkerblauw, robijnrood, mosgroen, welke kleur je ook kiest, het is allemaal mogelijk met Colors by Superkeukens. Met keuze uit 1950 NCS kleuren in zijdeglans, structuur- en hoogglans lak stel je eenvoudig jouw ultieme droomkeuken samen! Meer weten? Stel jouw vraag aan één van onze keukenadviseurs.