Win een kok aan huis!

Een heerlijke maaltijd, bereid door een fantastische kok die verrassende combinaties maakt van bijzondere ingrediënten. Zónder dat je er de deur voor uit hoeft. Zeg nou zelf: dat klinkt toch geweldig? Doe mee aan de actie van Superkeukens en win een kok aan huis! 

Deel jouw super keukenmoment

Om kans te maken op deze fantastische prijs, hoef je maar één ding te doen: jouw super keukenmoment delen op onze Facebookpagina of via het formulier hieronder. En het leuke is: dat kan van alles zijn, want het is jóuw moment. En iedereen mag meedoen. Die bijzondere verrassing, die je partner voor jou had klaargemaakt. Je kindje dat zó geniet van zijn eten dat hij er helemaal onder zit. Die fantastisch mooie taart die perfect was gelukt – of juist helemaal mislukt … Wat jouw super keukenmoment ook is: deel #mijnkeukenmoment met ons en maak kans op de kok aan huis! 
 

Heerlijk diner zonder zorgen

Ben jij één van de gelukkige winnaars? Dan komt een ervaren, creatieve kok op de afgesproken dag bij jou thuis en bereidt hij of zij voor jou een heerlijke maaltijd in jouw eigen keuken. Zelf hoef je daarvoor niets te doen: jij geniet alvast met je tafelgenoten van een heerlijk drankje, terwijl in jouw keuken wordt gekookt op restaurantniveau. Je wordt de hele avond in de watten gelegd. En de afwas? Die wordt voor je gedaan! 

Site-afbeelding_kok_aan_huis_side_banner1.jpg

Deel je foto en maak kans!

Wil jij deze fantastische prijs winnen? Deel hieronder jouw super keukenmoment met ons. Wie weet geniet jij dan binnenkort van een sterrenmaaltijd in jouw eigen huis! 

Deel jouw keukenmoment met Superkeukens

Jouw gegevens