De levertijd van een keuken

Je hebt de knoop doorgehakt: je gaat een nieuwe keuken kopen! Je gaat naar een keukenspeciaalzaak bij jou in de buurt en hebt na lang wikken en wegen de keuken van jouw dromen samengesteld. Nadat de keuken volledig aan jouw wensen is aangepast, vertelt de keukenadviseur dat de keuken na twaalf weken geleverd kan worden. Dat is even slikken, want daar had je in jouw planning geen rekening mee gehouden!

Snelle levertijd

Hoe anders zijn de levertijden bij Superkeukens! Bestel je bij ons een keuken, dan is deze heel snel leverbaar en we houden je voortdurend op de hoogte. Jouw droomkeuken wordt in korte tijd helemaal op maat gemaakt, zodat hij volledig aan jouw wensen en de mogelijkheden van de ruimte voldoet. Deze gloednieuwe keuken kan vervolgens door onze monteurs in de ruimte worden geplaatst en gemonteerd, maar je kan de montage en installatie natuurlijk ook voor jouw eigen rekening nemen.


Latere levertijd afspreken

Heb je liever een langere levertijd, bijvoorbeeld omdat je nog niet in jouw nieuwe huis bent getrokken of er eerst langere tijd geklust moet worden in huis? Dan kan je met de adviseurs van Superkeukens een latere levertijd afspreken – zelfs een datum over enkele maanden! Zit je middenin een grote verbouwing, dan is dit een prettige oplossing.


De voordelen van Superkeukens

De zeer korte levertijd van Superkeukens is uniek – veel keukenspeciaalzaken hanteren een levertijd van acht tot 12 weken. Naast een zeer snelle levertijd kan je bij ons rekenen op tal van andere voordelen. Zo hanteren wij een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding, hebben wij een ruime collectie met uiteenlopende keukens en stijlen en bieden wij goede servicevoorwaarden. Bovendien beschikken wij over meer dan veertig vestigingen in heel Nederland, dus je vindt altijd een Superkeukens bij jou in de buurt! Kom langs in onze showrooms of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met de Superkeukens-vestiging van jouw keuze!