Ontdek onze goedkope keukens

Aantrekkelijk en compleet

Op zoek naar een betaalbare, goedkope keuken? Je kan je keuken zo duur en dus ook zo goedkoop mogelijk maken als je wilt. Bij Superkeukens heb je de keuze uit tal van opties om jouw keuken zo goedkoop mogelijk te maken.

Waar moet je op letten bij het kopen van een goedkope keuken?


Wil je een goedkope keuken kopen? Naast het bepalen van je budget hebben wij voor jou 4 handige tips op een rijtje gezet. Zo kun je jouw keuken zo goedkoop mogelijk samenstellen

Goedkope keuken, slimme opstelling

Een keukeneiland toevoegen is een dure keuze. Je kunt beter kiezen voor een kleine opstelling of opstelling zoals hij is. Je bespaart aanzienlijk op de montage wanneer er geen extra werk wordt verricht met het verleggen of aanleggen van waterleidingen, afvoerbuizen en elektra.

Kies voordelige materialen

Kies de materialen voor je keuken verstandig. Zo is een aanrechtblad van fineer of kunststof een stuk voordeliger dan een blad van composiet of graniet. Ook de keukenkasten kunnen een stuk goedkoper dan gemiddeld door te kiezen voor een matte variant front in plaats van hoogglans.

Terug naar de basis

Een minimalistisch keukenontwerp zonder extra’s. Bepaal wat je écht nodig hebt. Je houdt de keukenprijs laag door af te zien van luxe zoals een carrouselkast of soft close-systeem. Terug naar de basis dus, maar wel een keuken van kwaliteit.

Keukenapparatuur voor een kleine prijs

Kies keukenapparatuur uit de prijsklasse die past bij je budget. Vraag ook naar aantrekkelijke acties bij onze adviseur. In sommige gevallen geldt er een aanbieding wanneer je meerdere apparaten van hetzelfde merk koopt.

Van losse elementen tot goedkope complete keukens, bij Superkeukens zijn de mogelijkheden onbeperkt.

Kun je jouw bestaande keuken nog opknappen door het vervangen van losse elementen? Dan heb jij in een oogopslag een bijzonder goedkope (nieuwe) keuken! We denken graag met je mee om je huidige keuken weer nieuw leven in te blazen.

De beste aanbiedingen van keukens? Bekijk ons aanbod.

Bij Superkeukens doen we niet aan misleidende keuken aanbiedingen, je hebt altijd direct de beste prijs. Daardoor vind je bij ons de beste aanbiedingen voor goedkope keukens. Bezoek één van onze showrooms en stel een keuken samen met een van onze keukenadviseurs.

Bij Superkeukens profiteer je altijd van onafhankelijk advies bij de keuze voor een voordelige keuken.

Iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken wil er vanzelfsprekend niet te veel voor betalen. Helaas lijkt het kopen van een keuken soms wel een spelletje handjeklap. Na onderhandelen haalt de verkoper zomaar 10 procent van de prijs af! Bij Superkeukens doen we het heel anders. Wij zijn altijd eerlijk over de prijs en bieden je direct de beste prijs. Hier hoef je niet over te onderhandelen. Aarzel niet en breng een bezoek aan de Superkeukens-showroom bij jou in de buurt! Onze keukenadviseurs leiden jou graag rond en geven je advies over een het aanschaffen van een betaalbare keuken.

De mooiste goedkope keuken van jouw dromen? Vraag ons gratis inspiratieboek aan

Van populaire klassiekers tot moderne keukens met de slimste mogelijkheden. Wil je alvast zelf inspiratie opdoen en kijken hoe die ene keuken in jouw huis zal staan? Ga dan aan de slag met de tools op onze inspiratiepagina. Zo kan je ook gratis ons inspiratieboek online bestellen. Krijg een beter beeld van jouw nieuwe keuken in een showroom bij jou in de buurt. Gevonden? Maak direct een afspraak!