Ontdek onze goedkope keukens

Aantrekkelijk en compleet

Veel mensen denken dat een keuken kopen een grote investering is. En eerlijk is eerlijk: dat is het tot op zekere hoogte ook. Maar je kan jouw keuken zo duur en dus ook zo goedkoop maken als je wilt. Dat heeft alles te maken met de keuzes die je maakt. Bijvoorbeeld op het gebied van materiaal en ruimte. Bij Superkeukens heb je de keuze uit tal van opties om jouw keuken zo goedkoop mogelijk te maken. Lees hier meer over onze goedkope keukens!

Bespaar op materiaal met een goedkope keuken

Een nieuwe keuken hoeft niet duur te zijn, als je kiest voor voordelige materialen. Zo kun je zorgen voor een goedkope keuken van de hoogste kwaliteit. Bijvoorbeeld bij jouw keuze voor het aanrechtblad. Een aanrechtblad van fineer of kunststof is een stuk voordeliger dan een blad van composiet of graniet.

Ook de keukenkastjes kan je goedkoper maken. Bijvoorbeeld door niet te kiezen voor hoogglans, maar voor een matte variant. En wanneer je afziet van luxe extra’s als een carrouselkast of soft close kastjes, dan kan je de prijs van jouw keuken ook wat lager houden en zorg je eenvoudig voor een degelijke maar betaalbare keuken.

Kostenbesparende indeling van een betaalbare keuken

Niet alleen bij de keuze van het materiaal, ook bij de indeling van jouw goedkope keuken kan je keuzes maken die een positieve invloed hebben op de betaalbaarheid van jouw keuken. Wist je bijvoorbeeld dat een keukeneiland relatief gezien duurder is dan een standaard hoekkeuken of L keuken?

En wil je jouw huidige keuken vervangen door een heel andere keukenopstelling, dan moeten er waterleidingen, afvoerbuizen en elektra worden verlegd. Dit kan uiteindelijk zeer prijzig worden wat de totaalprijs van jouw betaalbare keuken flink verhoogt. Ben je dus tevreden over de indeling van jouw keuken, dan kan je deze bij het kiezen van een nieuwe keuken het beste behouden zodat je jouw uiteindelijke keuken een stuk goedkoper houdt.

Apparatuur in een betaalbare keuken

Kosten besparen op jouw nieuwe goedkope keuken kan je ook doen door de juiste apparatuur te kiezen. Ook hierbij draait alles om het maken van slimme en betaalbare keuzes. Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan het kopen van een combi-oven? Die combineert de functies van een oven met die van een magnetron. Zo koop je in feite twee apparaten voor de prijs van één en bespaar je niet alleen geld, maar ook ruimte waardoor jouw goedkope keuken een stuk betaalbaarder blijft!

Keukenapparatuur is verkrijgbaar in tal van prijsklassen. Kies de prijsklasse die past bij jouw portemonnee en koop hier alle apparaten van. In sommige gevallen gelden er aantrekkelijke acties wanneer je meerdere apparaten van hetzelfde merk koopt waardoor jouw uiteindelijke keuken nóg goedkoper wordt!

Direct de goedkoopste keuken

Iedereen die op zoek is naar een nieuwe goedkope keuken wil er vanzelfsprekend niet te veel voor betalen. Helaas lijkt het kopen van een keuken soms wel een spelletje handjeklap. Na onderhandelen haalt de verkoper zomaar 10 procent van de prijs af!

Bij Superkeukens doen we het heel anders. Wij zijn altijd eerlijk over de prijs en bieden je direct de beste prijs. Hier hoef je niet over te onderhandelen. Aarzel niet en breng een bezoek aan de Superkeukens-showroom bij jou in de buurt voor de mooiste goedkope keuken! Onze keukenadviseurs leiden jou graag rond en geven je advies over een het aanschaffen van de betaalbare keuken van jouw dromen.