Woonkeukens, het hart van de woning!

Stijlvol, modern en gezellig

De keuken is veel meer dan een ruimte waar je enkel het eten klaarmaakt of waar je ’s ochtends jouw ontbijt eet. De keuken is een gezellige en centrale plek in huis. Op deze plek komt het gezin iedere dag weer samen. De keuken is steeds meer een woonkeuken geworden. Ontdek hier de woonkeukens van Superkeukens! 

Aandacht voor keukenstyling

Vroeger werden keukens weggestopt in een kleine ruimte, want deze moest afgescheiden zijn van het woongedeelte. Niet alleen om kookluchtjes tegen te houden, maar ook omdat de keuken vooral als een functionele ruimte werd gezien. Tegenwoordig is dat niet meer het geval. Keukens mogen weer gezien worden. Sterker nog, de keuken is nu vaak het hart van het huis. En dat zie je terug in het ontwerp en de styling van de keuken. Het maakt hierbij niet uit hoe groot of klein jouw keukenruimte is. Onze keukenadviseurs weten precies hoe ze de ruimte optimaal kunnen benutten om jouw  sfeervolle leefkeuken te realiseren.
Wil je graag meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak bij één van onze showrooms.

Hart van de woning

Keukens worden meer en meer geïntegreerd in de woonruimte. Dit komt onder andere tot uiting in de zogenaamde loftkeukens, waarbij de keuken in de (grote) woonruimte is geplaatst. Een woonkeuken is het hart van de woning, en het gezinsleven komt hier bij elkaar. Bijvoorbeeld om samen te ontbijten of te dineren, om te borrelen of om na school- of werktijd een kop thee te drinken. Woonkeukens zijn supergezellig en knus.

Slimme keukenoplossingen

De moderne woonkeuken is van allerlei gemakken en slimme keukenoplossingen voorzien. Zo zien we steeds meer keukens waarbij er niet meer op gas gekook wordt, maar op een inductiekookplaat met geintegreerd afzuigsysteem. Ook stoomovens, slimme koelkasten en kokenwaterkranen zien we steeds vaker terug. Apparaten die het ons gemakkelijker maken, zorgen voor gezondere voeding én beter zijn voor het milieu.

Bezoek één van onze showrooms

Dus wil je van jouw keuken een woonkeuken maken? Maak jouw keuze voor een keuken van Superkeukens! Wij hebben tal van keukens, geschikt voor iedere keukenstijl, ieder budget en iedere ruimte. Wil je meer weten? Bekijk een selectie van onze woonkeukencollectie op de website of kom langs in één van onze showrooms! Onze ervaren medewerkers helpen jou graag verder en lichten de mogelijkheden graag toe.