Woonkeuken in landelijke stijl of strak met kookeiland? Alles kan!

Gezellig en open

De keuken is veel meer dan een ruimte waar je enkel het eten klaarmaakt of waar je ’s ochtends jouw ontbijt eet. De keuken is een gezellige en centrale plek in huis. Op deze plek komt het gezin iedere dag weer samen. De keuken is steeds meer een woonkeuken geworden. Ontdek hier de woonkeukens van Superkeukens! 

Aandacht voor keukenstyling

Vroeger werden keukens weggestopt in een kleine ruimte, want deze moest afgescheiden zijn van het woongedeelte. Niet alleen om nare luchtjes van het koken tegen te houden, maar ook omdat de keuken veelal werd gezien als ongezellige ruimte. Gelukkig is dit tegenwoordig niet meer het geval. Keukens mogen weer gezien worden. En dat zie je terug in het design van de keuken en in de keukenstyling.

Hart van de woning

Keukens worden meer en meer geïntegreerd in de woonruimte. Dit komt onder andere tot uiting in de zogenaamde loftkeukens, waarbij de keuken in de (grote) woonruimte is geplaatst. Een woonkeuken is het hart van de woning, en het gezinsleven komt hier bij elkaar. Bijvoorbeeld om samen te ontbijten of te dineren, om te borrelen of om na school- of werktijd een kop thee te drinken. Woonkeukens zijn supergezellig en knus.

Slimme keukenoplossingen

De moderne woonkeuken is van allerlei gemakken en slimme keukenoplossingen voorzien. Zo zijn er keukens zonder afzuigkap: deze is op inventieve wijze verwerkt in het keukenfornuis. Keukenfornuizen worden steeds moderner en dit zie je ook terug aan andere elementen in de keuken, zoals keukenkranen en apparatuur. Zo is het mogelijk om een keukenkraan in iedere vorm, stijl of kleur te kiezen, zoals een designvolle witte kraan.

Bezoek één van onze showrooms

Dus wil je van jouw keuken een woonkeuken maken? Maak jouw keuze voor een keuken van Superkeukens! Wij hebben tal van keukens, geschikt voor iedere keukenstijl, ieder budget en iedere ruimte. Wil je meer weten? Bekijk een selectie van onze woonkeukencollectie op de website of kom langs in één van onze showrooms! Onze ervaren medewerkers helpen jou graag verder en lichten de mogelijkheden graag toe.