Ontdek onze keukenstijlen

Keukens in alle stijlen

Een nieuwe keuken kopen en samenstellen is heel persoonlijk. De keuken moet passen bij jouw smaak, jouw stijl en jouw interieur. Bij Superkeukens vind je een groot aantal keukens in uiteenlopende stijlen, zoals landelijke keukens, moderne keukens en designkeukens. Maar ook voor eilandkeukens, industriele keukens en houtstructuur keukens ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek al onze keukenstijlen en kies de stijl die volledig past bij jouw wensen. Wij hebben de meest mooie keukens en keukenstijlen, maar jij maakt de keuken super!

Grote variatie aan keukens

Waar ben je naar op zoek?

Bij Superkeukens vind je een ruim assortiment keukenstijlen. Welke keukenstijl steelt jouw hart? Lees hier meer informatie over onze keukens in alle stijlen!

Welke keukenstijl kies jij?

Is een strakke, matzwarte designkeuken echt iets voor jou? Ga jij liever voor een kindvriendelijke keuken in een warme en landelijke sfeer? Of wil je een moderne keuken volgens de laatste trends? Welke keukenstijl je ook zoekt: je vindt 'm bij Superkeukens. Hierboven vind je volop inspiratie voor elke keukenstijl. En binnen jouw favoriete stijl kun je jouw keuken helemaal zelf samenstellen qua kleur, materiaal en accessoires zoals de spoelbak en de handgreepjes. Zo creëer je precies de keuken die jij wilt. Want jij maakt 'm super! 

Kleur je keuken

Een belangrijk aspect dat jouw nieuwe keuken kan maken of breken, is kleur. Niet zeker of de fronten en kleuren die je in je hoofd hebt bij elkaar passen? Met ons Color Concept zie je dit in één oogopslag. Nog steeds niet zeker? Vraag dan je gewenste stalen aan!

Ontwerp jouw nieuwe keuken

Weet je al helemaal hoe jouw keuken eruit moet zien en ben je niet bang om je creativiteit de vrije hand te geven? Gebruik dan onze Keukenplanner en ontwerp jouw droomkeuken van A tot Z!

Kookeiland of juist niet?

Naast de keukenstijl is ook de opstelling heel belangrijk. Kies je voor een ruimtelijke keuken met een kookeiland? Voor een compacte rechte keuken? Of een lekker praktische hoekkeuken? Jouw keukenadviseur helpt je bij het kiezen van de juiste keukenopstelling én met een indeling die handig en mooi is. Ontdek alles over de verschillende keukenopstellingen! 

Hulp bij het uitzoeken van jouw droomkeuken

Het kan zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet, als je jouw keuken gaat renoveren. Je bent natuurlijk altijd van harte welkom in één van onze vestigingen. Maak alleen wel even een afspraak als je je keuken wilt laten ontwerpen. Eerder benieuwd wat we je kunnen bieden, vraag dan onze actuele folder aan of lees onze blogs!