U-vormige keuken

Ruim en praktisch

Heb je in jouw huis ruimte voor een U-vormige keuken? Dan ben je een echte geluksvogel! Er is immers bijna geen keukenindeling denkbaar die meer opbergruimte én werkruimte biedt dan een U-keuken. Dat maakt een U-keuken tot de ideale keukenvorm voor de fanatieke thuiskok. Ontdek hier meer over de mogelijkheden.

Wat zijn de voordelen en nadelen van U-keukens?

Met een U-keuken heb je een zee aan kast- én werkruimte tot jouw beschikking. Je kan immers profiteren van niet één, maar twee hoekkasten. Dat levert veel opbergruimte op, want in een hoekkast kan je heel veel spullen kwijt. Denk bijvoorbeeld aan pannen, deksels, potten en meer. Wanneer je een kleine keuken hebt, is een U-vormige keuken vaak niet mogelijk. Een U-vormige keuken moet minimaal 3 meter breed zijn en minimaal 1 meter breed zodat er genoeg werkruimte is.

 

Waar moet je rekening mee houden bij de keuze voor een keuken met U-vorm?

Bij een U-keuken is het belangrijk om te kijken naar de hoeveelheid ruimte die beschikbaar is. Daarnaast is het verstandig om niet te veel bovenkasten te nemen. Wanneer dit wel het geval is, kan het al snel druk ogen. Bij Superkeukens helpen onze keukenadviseurs je met het samenstellen van jouw droomkeuken.

 

Profiteer van onafhankelijk advies bij de keuze voor jouw U-keuken

Het vinden van de perfecte U-keuken voor in jouw huis is niet makkelijk. Bij Superkeukens staan onze keukenadviseurs klaar om je te helpen met al jouw vragen. Jouw keukenadviseur verkoopt je de U-keuken die bij jou past, zonder druk en voorzien van een onafhankelijk advies. De opstelling, de materialen, de kleuren: samen met je adviseur ontwerp je jouw nieuwe droomkeuken. Jouw keukenadviseur is volledig gericht op jouw wensen en eisen. Zoals het hoort. 

 

De U-keuken van jouw dromen kopen? Vraag de inspiratiebrochure aan

Doe nog meer inspiratie op voor de U-keuken van jouw dromen en vraag gratis ons inspiratieboek aan. Of wil je liever met eigen ogen de verschillende U-vormige keukens zien? Kom langs bij één van onze showrooms bij jou in de buurt. Gevonden? Maak dan een afspraak met een keukenadviseur van Superkeukens. Wist je dat je op onze website een eigen moodboard (of meerdere) kunt maken? Je vindt hier allerlei beelden van de keukens in onze showroom maar ook van keukens bij onze klanten thuis. Ideaal om je te laten inspireren!