Mogelijkheden van een U-vormige keuken

Ruim en praktisch

Heb je in jouw huis ruimte voor een U-vormige keuken? Dan ben je een echte geluksvogel! Er is immers bijna geen keukenindeling denkbaar die meer opbergruimte én werkruimte biedt dan een U-keuken. Dat maakt een U-keuken tot de ideale keukenvorm voor de fanatieke thuiskok. Ontdek hier meer over de mogelijkheden.

Volop kastruimte

Met een U-keuken heb je een zee aan kastruimte tot jouw beschikking. Je kan immers profiteren van niet één, maar twee hoekkasten. Dat levert veel opbergruimte op, want in een hoekkast kan je heel veel spullen kwijt, denk bijvoorbeeld aan pannen, deksels, potten en meer. Kies je voor een carrouselsysteem in jouw onderkastjes? Of doe je dat niet en maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte? Zelfs een combinatie is mogelijk: één hoek wel, een andere hoek niet voorzien van een carrousel. 

Groot werkblad

In een U-vormige keuken kan je ook rekenen op een groot werkblad met zeer veel werkruimte. Je hebt volop plaats voor een dubbele spoelbak. Ook hoef je niet te schuiven met het koffiezetapparaat en de broodrooster, wanneer je een lap deeg wilt uitrollen. Een extra brede kookplaat of oven? Het kan allemaal in een U-keuken! Ideaal voor thuiskoks die de lekkerste culinaire creaties maken in hun eigen keuken.

U-vormige keuken indelen

Ben je op zoek naar een nieuwe U-keuken in jouw huis, maar weet je niet goed waar je moet beginnen en hoe je jouw nieuwe keuken samenstelt? Maak je keuze voor Superkeukens! Op onze website vind je een handige inspirator, waarbij je jouw U-vormige keuken in 3D kan samenstellen. Zo zie je precies waar je welke onderdelen van de keuken plaatst. Superhandig! In een handomdraai zie je hoe de keuken in jouw ruimte staat. 

Ontdek onze U-vormige keukens

Wil je liever met eigen ogen de verschillende U-vormige keukens zien? Kom dan eens langs bij één van de 44 keukenzaken van Superkeukens. Jouw verkoopadviseur laat je graag alle mogelijkheden zien en stelt samen met jou jouw nieuwe U-keuken samen. Kom dus snel naar Superkeukens voor een keuken waar je ‘u’ tegen zegt!