Nieuwe keuken kopen? Bezoek Superkeukens

Een nieuwe keuken kopen is heel leuk om te doen, maar tegelijkertijd ook best spannend. U gaat immers een behoorlijk bedrag uitgeven aan een belangrijk onderdeel van uw huis waarin u al uw keukenideeën laat samenkomen. De keuken is een plaats waar geleefd wordt, waar u samenkomt om te koken, waar u met de kinderen koekjes bakt, waar verhalen worden verteld aan de keukentafel en waar u tijdens de feestdagen de heerlijkste diners en hapjes bereidt. Veel mensen brengen een groot deel van hun tijd in de keuken door. Zeker wanneer u een open keuken heeft die in verbinding staat met de woonkamer of eetkamer, is het belangrijk om de juiste keuzes te maken. Want de woon- of eetkamer is dan, samen met de keuken, écht het een centrale plaats in uw huis. Een keuken kopen is dus niet zomaar iets. Logisch dat u niet over één nacht ijs gaat!

Waar gaat u uw keuken kopen?

Er zijn heel veel keukenzaken in Nederland. Hoe maakt u een keuze uit al die keukenwinkels, en waarom zou uw keuze daarbij op Superkeukens vallen? Voordat u uw keuken gaat kopen, is het belangrijk om te weten dat in de hectische keukenmarkt in Nederland de communicatie gedomineerd wordt door kortingen en bijzondere aanbiedingen. Wanneer u een keukenwinkel binnenloopt, komt er meteen een verkoper op u af die met u een verkoopgesprek begint Daarin wordt korting op korting op korting gestapeld. Uiteindelijk gaat u de deur uit met een keuken waarvan u het idee heeft dat die een goede aanbieding was. Maar is dit ook zo? 

Onderhandelen over uw keuken

Als tijdens het gesprek met de keukenverkoper blijkt dat er zó veel van de prijs af kan, denkt u misschien in eerste instantie dat u goed hebt onderhandeld. Maar als het blijkbaar allemaal zo makkelijk gaat, heeft u dan wel het onderste uit de kan gehaald? En heeft u niet tóch stiekem teveel betaald bij het kopen van uw keuken? Wat in het begin heel aantrekkelijk lijkt, gaat uiteindelijk toch aan u knagen. 

Ongestoord uw keuken kopen

Gelukkig kan het ook anders. Door naar Superkeukens te komen. Want zeg nou zelf: het is toch veel fijner om zelf ongestoord door een keukenwinkel te lopen. De laatjes open te trekken om te ervaren hoe een keuken voelt, de apparatuur te bekijken, de verschillende opties te zien. En om meteen te zien wat die keuken u gaat kosten. Want dát is wat Superkeukens uniek maakt: bij ons ziet u precies wat de showroomopstelling van de keuken kost én krijgt u van de verkoper direct de beste prijs. Zonder handjeklap en zonder onderhandelen. Gewoon, eerlijk en goed. Dát is een keuken kopen bij Superkeukens. 

Keukens kopen bij Superkeukens

Superkeukens biedt aantrekkelijke keukenshowrooms waar een keuken kopen een transparant proces is. U kunt op uw gemak keukenstijlen en opties voor de nieuwe keuken bepalen waarbij onze adviseur vrijblijvend kan begeleiden. U kunt zonder vrees voor moeilijke gesprekken de open dialoog aangaan voor de beste keuken voor jouw situatie. Dit maakt het ontspannen en puur gericht op de mooiste en beste keuken voor uw budget, of dit nu een luxe trendy keuken moet worden of een eenvoudige budgetkeuken. Allemaal zonder gehinderd te worden door zelfbescherming tegen agressieve verkopers.

Keuken in 3D

De bijzonder goede driedimensionale keukendesign software die wij in de winkel gebruiken maakt het makkelijk om de opbouw van de nieuwe keuken stap voor stap te volgen en eenvoudig zaken te wijzigen wat op een papieren tekening niet zo makkelijk lukt. U kunt kasten verplaatsen, kleuren veranderen en keukenapparatuur toevoegen of weghalen en ziet dit met de adviseur op een groot scherm gebeuren. Zelfs de kleine details als keukenverlichting en inbouw afvalemmer worden in het programma meegenomen. Een keuken kopen kan niet eenvoudiger.

VR-presentatie van uw keuken

We gaan zelfs nog een stapje verder bij het presenteren van uw keuken. Want u krijgt bij ons niet alleen een keukenpresentatie in 3D, maar ook in Virtual Reality. Die kunt u op verreweg de meeste moderne mobiele telefoons afspelen, met behulp van een VR-bril. Heeft u die niet? Bij Superkeukens krijgt u uw VR-bril helemaal gratis mee naar huis! Zo kunt u zelf uw nieuwe keuken alvast ervaren en ook aan uw vrienden, familie en buren laten zien welke keuken er binnenkort in uw woning staat te pronken. Als dát geen service is! 

Kwaliteit keukens

Een keuken bij Superkeukens heeft een goede en eerlijke prijs. Voor die prijs krijgt u bovendien een keuken van absolute topkwaliteit. Want een keuken kopen bij Superkeukens betekent een keuken kopen waarvan u jarenlang – zelfs decennialang – plezier kunt hebben. We zijn namelijk CBW-erkend en Onze keukens worden in Duitsland gemaakt. Hoe ver de Duitse degelijkheid gaat, ziet u in onderstaand filmpje, waarin we een van onze keukenkastjes door een wasstraat hebben gehaald. Daarin krijgt het kastje meer te lijden dan het bij u thuis ooit zal meemaken, maar zelfs dát overleeft het kastje met glans. Het bewijs dat Superkeukens de juiste keuze is! Op uw keukenmeubilair en werkblad krijgt u bij ons dan ook maar liefst tien jaar garantie.

Apparatuur keuken kopen

Uw keuken is natuurlijk niet compleet zonder de beste apparatuur. Ook daarvoor kunt u bij Superkeukens terecht. Wij verkopen apparatuur van zowel de luxe merken als Siemens en Grundig, als van onbekendere en voordeligere merken – waarmee u zeker niet inboet op kwaliteit. Wanneer u uw apparatuur bij ons registreert, heeft u recht op uitstekende garantievoorwaarden. 

Kom naar Superkeukens!

Wilt u ook profiteren van het beste keukenaanbod tegen de eerlijkste prijs? Kom naar een van onze keukenzaken. Er zijn tientallen keukenzaken in heel Nederland en onze keukenadviseurs denken met u mee over de beste keuze in uw situatie. Laat u verrassen door ons mooie en inspirerende keukenaanbod met de directe lage prijzen. Wij adviseren graag over de mogelijkheden en kansen die er zijn als u een nieuwe keuken gaat kopen!
 

Bekijk NU onze collectie!

Bekijk NU onze collectie!