Voorbereiding op het kopen van een keuken

Een keuken kopen is best spannend. Het is immers een grote aankoop, waar u heel lang plezier van wilt hebben. Daarom is het belangrijk dat u zich goed voorbereidt, voordat u uw keuken koopt. Met deze tips van Superkeukens komt u goed beslagen ten ijs en bent u goed voorbereid op het kopen van uw nieuwe droomkeuken!

Voorbereiding op het kopen van een keuken
  1. Zorg dat u precies weet hoeveel ruimte u tot uw beschikking heeft. Wat is de oppervlakte van de keuken? Die bepaalt voor een groot deel de mogelijkheden.
  2. Het is handig om alvast een globaal beeld te hebben van uw wensen. Daarmee bedoelen wij niet dat de keuken tot op de greepjes nauwkeurig in uw hoofd hoeft te zitten, maar wel dat uw bijvoorbeeld weet of u een hoekkeuken wilt, of toch liever een rechte opstelling. En of u een kookeiland wilt of juist niet.
  3. Bepaal voordat u gaat shoppen alvast uw budget. Aan de hand daarvan kan uw adviseur bij Superkeukens uw perfecte keuken voor u samenstellen, zonder dat u voor onaangename verrassingen komt te staan.
  4. Bedenk alvast of u op gas wilt gaan koken of juist elektrisch. Het is dan handig om te weten of er al een gasaansluiting aanwezig is en of er bijvoorbeeld een extra groep moet worden aangelegd wanneer u keramisch of op inductie wilt gaan koken.
  5. Doe alvast inspiratie op voordat u gaat shoppen. Dan weet u ongeveer wat voor keuken u wilt: greeploos, modern, landelijk of juist tijdloos. Dat maakt het een stuk gemakkelijker om uw keuze te maken!
     

Advies op maat

Bent u klaar om uw nieuwe keuken uit te gaan zoeken? Maak dan vandaag nog een afspraak met de keukenadviseur van Superkeukens! Met 42 vestigingen is er altijd een keukenzaak van Superkeukens bij u in de buurt. Uw adviseur bekijkt samen met u de verschillende mogelijkheden en laat u in een 3D-programma zien hoe dat in uw woning zou staan. Hij of zij geeft u ook meteen de juiste prijs – onderhandelen is dus niet nodig! Zien wij u snel bij Superkeukens?