Jouw nieuwe keuken ontwerpen

Maatregelen RIVM en overheid rondom coronavirus

Hoewel je onze showrooms niet fysiek kan bezoeken, helpen wij je graag bij het samenstellen van jouw nieuwe keuken. Onze adviseurs staan klaar om jou te voorzien van het allerbeste keukenadvies. Neem contact op met de Superkeukens-showroom van jouw keuze en onze adviseurs helpen je telefonisch of digitaal. Je kan hierbij gebruikmaken van tal van online tools, zoals het Superkeukens moodboard, het online inspiratieboek en de keukenplanner.  

Superkeukens moodboard

Stel op onze website jouw eigen, persoonlijke moodboard samen! In het moodboard selecteer je beelden van jouw favoriete keukens, werkbladen, fronten, handgrepen, kranen, spoelbakken en apparatuur. Is jouw moodboard klaar? Dan kan je ‘m opslaan, downloaden én delen met anderen, zoals jouw Superkeukens-adviseur. Aan de hand van jouw moodboard kan de Superkeukens-adviseur aan de slag met jouw keukenontwerp. De adviesafspraak kan digitaal plaatsvinden, bijvoorbeeld via videobellen.
Naar moodboard >

Vraag ons inspiratieboek aan

Zoek je een nieuwe keuken die past bij jouw leven, jouw stijl en jouw smaak? Dan is wat extra inspiratie altijd welkom! Die inspiratie vind je in het inspiratieboek van Superkeukens. Daarin kun je al onze keukens op je gemak bekijken. Van modern tot landelijk én van keukens met een stoere uitstraling tot trendy matzwarte keukens. Vraag nu het gratis online inspiratieboek aan en doe veilig vanuit huis keukeninspiratie op!
Naar inspiratieboek aanvragen >

Online Keukenplanner

Jouw nieuwe droomkeuken ontwerp je samen met Superkeukens! Ga alvast thuis aan de slag met jouw keukenontwerp met onze online Keukenplanner. Zo stel je veilig op afstand jouw ultieme keuken samen. Vervolgens kan je jouw online Keukenplanner delen met jouw Superkeukens-adviseur. Aan de hand van jouw Keukenplanner kan de Superkeukens-adviseur aan de slag met jouw keukenontwerp. De adviesafspraak kan digitaal plaatsvinden, bijvoorbeeld via videobellen.
Naar online keukenplanner >

Vraag jouw offerte aan

Bij Superkeukens vind je een ruim assortiment kwaliteitskeukens in alle stijlen en opstellingen. Wil je weten wat jouw droomkeuken kost? Vraag nu gemakkelijk en bovenal veilig vanuit huis een offerte met 3D keukenontwerp aan.
Naar offerte aanvragen >

Jij maakt ‘m super. Met wat inspiratie van ons!

Inspiratie nodig?
Vraag ons
digitale inspiratieboek aan

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Dan is wat extra inspiratie altijd welkom! Die inspiratie vind je in het gratis digitale inspiratieboek van Superkeukens.

Maak jouw eigen moodboard!

Hoe gaat jouw Superkeukens eruit zien? Ben je je nog aan het oriënteren of ben je er al helemaal aan uit? In beide gevallen is het maken van een moodboard ontzettend handig! Ga aan de slag met onze moodboardmaker en krijg inzichtelijk wat jouw stijl is. Heb jij je keuzes gemaakt? Stuur dan jouw moodboard direct door naar één van onze adviseurs zodat zij gelijk een fijn overzicht hebben voor tijdens het adviesgesprek.

Aan de slag >

Contact opnemen

Contact met jouw Superkeukens vestiging

We hopen je op deze wijze voldoende te hebben geïnformeerd en houden je op de hoogte van eventuele nieuwe berichtgeving. Mocht je na het lezen van dit bericht vragen hebben, neem dan contact op met jouw Superkeukens-vestiging.