Weg met vingerafdrukken!

Veel keukens die je in de Superkeukens-collectie vindt, zijn voorzien van een speciale anti-vingerafdruk coating. Zo voorkom je vette vingers op je lades en deurtjes. Superhandig! Maar wat nou als jouw keuken eigenlijk nog niet aan vervanging toe is, maar je wél graag korte metten wilt maken met vingerafdrukken? Geen zorgen, ook daarvoor hebben we een oplossing. Met onze tips verwijder je vette vingers in een handomdraai. 

Vette vingers verwijderen van hoogglans keukens

Heb jij een mooie, shiny hoogglans keuken? Misschien zelfs wel greeploos? En zijn vingerafdrukken jouw ergste vijand? Het verwijderen daarvan hoeft niet ingewikkeld te zijn, als je er af en toe een minuutje de tijd voor neemt. Heel eenvoudig: neem een natte, liefst katoenen doek (je kunt deze ook in een laagje water met afwasmiddel doen, dat ontvet perfect) en neem de vingerafdrukken weg. Zorg er altijd voor dat de doek schoon is. Gebruik zeker geen glasreiniger en/of een microvezeldoekje. Deze kunnen microscopisch kleine krasjes veroorzaken. Daarna even met een schone, droge doek er overheen wrijven et voilá: weg zijn de vette vingers! Snel en simpel. 

Een matte keuken zonder vingerafdrukken

Ook op een matte keuken zie je vingerafdrukken snel. Zeker wanneer het een donkergekleurde keuken is, zoals een hippe matzwarte keuken. Voor het verwijderen van de vingerafdrukken heb je helemaal geen dure of agressieve schoonmaakmiddelen nodig. Een vochtige katoenen doek (met alleen water dus) volstaat! Haal de vingerafdrukken weg, en droog na met een theedoek.

Anti-fingerprintkeukens

Met deze tips maak je jouw keuken snel schoon en vrij van vette vingers. Is jouw keuken aan vervanging toe? Dan is het zeker de moeite waard om eens te kijken naar onze anti-fingerprintkeukens. De speciale coating op deze keukens zorgt ervoor dat vingerafdrukken bijna niet meer zichtbaar zijn. Ideaal voor gezinnen met kinderen – en eigenlijk voor iedereen die een keuken wil waarin geleefd wordt! Meer weten? Maak een afspraak bij Superkeukens en kom kijken in de showroom.