Opbergruimte in jouw keuken

Jouw keuken neemt een centrale plaats in huis in. Je kookt er, leeft er en neemt er samen de dag door. Daarvoor heb je natuurlijk wél wat opbergruimte nodig. Want in jouw keuken heb je nogal wat keukenspullen nodig om die heerlijke maaltijd te maken én op een creatieve manier te versieren. 

Keukens met veel opbergruimte

De tijd dat een keuken werd geleverd met enkele kastjes van dezelfde breedte ligt achter ons. Een keuken is steeds meer maatwerk geworden en daardoor kan je jouw keuken zodanig inrichten dat je een zee aan bergruimte hebt. Geen centimeter hoeft meer onbenut te blijven. Zo heb je alles binnen handbereik, maar toch netjes opgeborgen. 
 

De hoogte en de diepte in

Kiest je voor een complete keuken met inbouwapparatuur, dan kan je profiteren van veel extra opbergruimte. Denk bijvoorbeeld aan een kastje met een klepdeurtje boven jouw inbouwkoelkast of een lade onder jouw oven. Ideaal voor bakjes, placemats, snijplanken… overal voor, eigenlijk! Naast jouw koelkast kan je een apothekerskast plaatsen, waarin je op een heel slimme manier keukenspullen op kan bergen. Zo benut je alle opbergruimte optimaal. 
 

Hoekkast

Heb je een hoekkeuken? Dan heb je veel opbergruimte in de hoekkast. Je kan ervoor kiezen om in deze keukenkast een carrousel in te bouwen, zodat je niet ver hoeft te reiken. Maar om nóg meer kwijt te kunnen, kan je de kast gewoon met schappen laten leveren. Dan kan je de spullen die je minder vaak gebruikt, in jouw keuken in de hoek zetten, en de veelgebruikte potten en pannen vooraan plaatsen. 
 

Kies jouw keuken met veel opbergruimte

Houd je van een strakke designkeuken? Of heb je liever een landelijke keuken? Bij Superkeukens vind je altijd een keuken die bij jouw woonstijl en budget past. Eén ding hebben al onze keukens gemeen: Je kan ze zodanig indelen dat je geen centimeter van de opbergruimte onbenut hoeft te laten. Onze keukenadviseurs laten je graag alle mogelijkheden van onze keukens zien. Kom snel langs in de showroom of bekijk onze keukens hier alvast!