Maak kennis met Quva: een smaakvol accessoire

Een vernuftig accessoire, dat is Quva. Een handig apparaat voor in de keuken waarmee je in een handomdraai vacumeert. Daarnaast beschikt Quva over tal van toepassingen. Meer weten over de functionaliteiten? Lees snel verder!

Quva is een innovatief apparaat en jouw nieuwe keukenvriend. Quva laat je beter en slimmer omgaan met voedsel en zorgt ervoor dat jij met gemak een steentje bijdraagt aan het verminderen van voedselverspilling. Met het unieke systeem van Quva, vacumeer je handig en snel voedsel zoals bijvoorbeeld vleeswaren en kazen. Hierdoor kan je deze producten tot wel drie keer langer bewaren. Daarnaast maak je snel een marinade voor vlees, vis of groenten en kook je binnen 10 tien minuten als een echte chef, sous vide. En met de speciale wijnstop, kun je jouw favoriete wijnen gemakkelijk vacumeren. Hierdoor blijft een geopende fles wijn nog dagenlang vers, vol geuren en aroma's.


Over Quva

"We geloven in vooruitgang en willen helpen de wereld een beetje beter te maken". Dat is waar Quva voor staat. In 2016 is Quva gestart met het ontwikkelen van het Quva systeem. Met een team van ontwerpers, ingenieurs en liefhebbers van koken en goed eten is het resultaat is een elegant en praktisch apparaat. Quva is ontworpen in Nederland. Daarnaast is er natuurlijk gedacht aan:

  • Automatische stop functie: Zodra het juiste vacuüm niveau bereikt is slaat het Quva systeem automatisch af.
  • Vloeistofstop: Beschermt het apparaat tegen vloeistoffen en zorgt voor jarenlang probleemloos gebruiksgemak
  • Audio feedback: Zorgt ervoor dat het duidelijk is wanneer het vacuüm proces is voltooid. Simpel en duidelijk.


Recept tip

Zoals gezegd maak je in een mum van tijd een heerlijke marinade, samen met jouw Quva. Klaar voor een lekker maaltijd die je sous vide bereidt. Experimenteer met verse kruiden en knoflook in combinatie met een lekkere steak of ribeye. En ga bij vis en kip eens voor en Aziatische marinade met bijvoorbeeld sojasaus, honing, sambal en ketjap. Met Quva kan je alle kanten op!


Superkeukens & Quva

Natuurlijk vind je jouw favoriete Quva product gewoon bij Superkeukens.Benieuwd naar Quva of onze andere3 keukenapparatuur? Bekijk dan hier het assortiment.