Met de hele familie in de keuken

In de keuken maakt u de heerlijkste maaltijden. U snijdt ingrediënten, roert in pannen en wast er af. Maar dat is maar een klein deel van wat zich afspeelt in een keuken. Een keuken is immers ook een plaats waarin gepraat, gelachen en bovenal geleefd wordt. Samen met uw familie maakt u van uw keuken het middelpunt van uw huis!

Thuis in de keuken

Om met uw familie in de keuken te kunnen lachen, genieten en praten, is het belangrijk dat u zich thuisvoelt in uw keuken. Dat uw keuken een echte leefkeuken wordt, en niet alleen maar een plaats waar u uw maaltijden bereidt en huishoudelijke klusjes doet. Dat begint met de juiste stijl van uw keuken. Welke stijl dat is, hangt helemaal van uw smaak af!
 

Landelijk of modern?

U denkt misschien bij een leefkeuken meteen aan een landelijke keuken. Maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Zeker, de natuurlijke materialen en wat zachtere vormen die u vaak in een landelijke keuken ziet, passen bij een huiselijke sfeer die u zoekt wanneer u veel tijd wilt doorbrengen met uw familie in de keuken. Maar ook een moderne keuken, waarin u materialen en stijlen mixt, kan voor een gezellige sfeer zorgen. Ook in een moderne keuken is het dus prima toeven met het hele gezin!
 

Handige apparatuur

Wat voor keuken u ook kiest: de keukenapparatuur is belangrijk. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de oven en het fornuis niet te ver van uw eetbar of eettafel verwijderd zijn, zodat u snel even kunt kijken hoe het met uw stoofschotel staat en u daarna weer gezellig bij de familie kunt gaan zitten. En afwassen? Daar heeft u natuurlijk geen zin in, terwijl de rest van de familie nog om de keukentafel zit! Zorg dus voor een vaatwasser die groot genoeg is voor alle afwas van uw gezin.
 

Uw nieuwe leefkeuken

Ziet u uzelf ook al zitten, met de hele familie in de keuken op een gure winteravond, of juist met de deur wijd open op zo’n lange zomeravond? Maar weet u nog niet zo goed wat voor keuken u wilt? Bekijk dan op onze inspiratiepagina onze handige tools. In twee stappen stelt u uw droomkeuken samen en met onze 3D-planner ziet u meteen hoe de keuken in uw woning zou staan. Natuurlijk kunt u ook online onze keukencollectie bekijken. En wilt u onze keukens met eigen ogen bekijken en een persoonlijk advies? Kom dan naar één van de 42 keukenzaken van Superkeukens. We helpen u graag bij het samenstellen van een keuken waarin uw hele gezin zich thuis voelt.

Neem contact op

Heeft u vragen?

Heeft u vragen omtrent de service en garantie van uw keuken of gaat uw vraag over een geheel ander onderwerp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.