Deskundig keuken advies ontvang je bij Superkeukens

Deskundig advies

Klanten die op zoek zijn naar een keuken krijgen bij Superkeukens een gedegen advies en uitgebreide informatie over alle mogelijkheden bij Superkeukens. In de showroom staat een zeer gevarieerd aanbod aan keuken, van modern tot klassiek of landelijk. Keuze genoeg. Maar kiezen is vaak moeilijk. Je weet immers niet hoe het er in het echt uit gaat zien. 

Keukenadvies op maat

Daar heeft Superkeukens een fantastische oplossing voor gevonden. Nadat de klant een keuze heeft gemaakt uit het ruime aanbod laat de keukenadviseur in 3D op een groot scherm zien hoe de gekozen keukenontwerp er uit gaat zien. In het ontwerpprogramma zitten alle door ons leverbare producten verwerkt, er kan eindeloos gepuzzeld en gecombineerd worden, totdat de keuken helemaal aan jouw wensen voldoet. Je kan voor dezelfde prijs ook een andere opstelling kiezen, zoals een L-vorm, T-vorm of met een spoelbak of kookeiland.

Wat kost een keuken?

Dit zelfde programma zorgt er ook voor dat de als de keuze is gemaakt, de klant meteen voorgerekend krijgt wat deze keuken hem precies gaat kosten. Er hoeft niet te worden onderhandeld, geen handje klap, want er komt meteen de beste prijs uitrollen. Er wordt een uitgebreide, gespecificeerde offerte gemaakt waarin alle artikelen duidelijk staan vermeld. Je weet dus precies wat je koopt. Wij maken geen geheim van de eindprijs: wij offreren je direct de beste prijs. Deze prijs is inclusief de kasten, apparatuur van jouw keuze en alle extra's. Dus duidelijk en overzichtelijk.