Ontdek jouw ideale keuken bij Superkeukens voor jouw nieuwe woning

Is het koopcontract van jouw nieuwe woning getekend en heb je een opleverdatum afgesproken? Van harte gefeliciteerd met de koop van jouw woning! Bij de verhuizing naar een nieuwe woning komt heel wat kijken, zoals een verbouwing of opknapbeurt. Op deze manier kan je de nieuwe woning volledig naar jouw wens maken. Wil je bijvoorbeeld de keuken onder handen nemen? Maak dan kennis met de prachtige, moderne en toekomstbestendige keukens van Superkeukens! Onze keukenadviseurs begeleiden jou stap voor stap bij het ontwerp, de koop en de montage van jouw droomkeuken.

Ontwerp jouw nieuwe keuken 

Kom langs in één van de showrooms van Superkeukens en start met het ontwerp van jouw nieuwe keuken. Onze keukenadviseurs leiden jou rond langs alle showroomkeukens en achterhalen zo welke keuken past bij jouw wensen. Vervolgens ga je in gesprek met onze adviseurs om de daadwerkelijke keuken te ontwerpen. Vergeet hierbij niet om de afmetingen en maten van jouw keukenruimte mee te nemen! Aan de hand van jouw wensen stelt de keukenadviseur jouw droomkeuken samen. Je kan ‘live’ meekijken en je kunt jouw keuken zelfs in virtual reality bekijken. Zo lijkt het net alsof je door de nieuwe keuken loopt. Wanneer het ontwerp naar jouw wens is, dan kan de keuken besteld worden.

Keuken wordt kookklaar afgeleverd 

De levering van de nieuwe keuken duurt altijd eventjes. Toch hanteert Superkeukens zeer snelle levertijden, zodat jij zo snel mogelijk over jouw nieuwe keuken kan beschikken. Gedurende het besteltraject houden we je continu op de hoogte. Is de keuken klaar, dan nemen onze adviseurs contact met je op. Ze plannen een afleverafspraak en op het afgesproken moment wordt de keuken bij jou thuis bezorgd, geplaatst én desgewenst  gemonteerd. Superkeukens werkt hierbij samen met gerenommeerde montagebedrijven die secuur, netjes en veilig te werk gaan. Zij leveren jouw keuken kookklaar af, zodat je direct aan de slag kan in jouw nieuwe keuken! Wil je de montage van jouw keuken liever zelf oppakken, dan is dit uiteraard ook mogelijk. 

Ontdek de mogelijkheden van keukenrenovatie

Is de huidige keuken niet helemaal jouw smaak, maar is de basis wel goed en degelijk? Dan is het mogelijk om de keuken te onderwerpen aan een keukenrenovatie. Met relatief kleinschalige ingrepen verkrijgt jouw keuken een geheel nieuwe uitstraling. Bij keukenrenovatie wordt de indeling en de basis behouden, maar worden enkele losse onderdelen vervangen. Zo is het mogelijk om het keukenblad, de keukenfronten en de keukenapparatuur te vervangen. Ook kan je kiezen voor nieuwe accessoires, zoals koperen kranen, koperen spoelbakken en opvallende nieuwe keukengrepen of knoppen. Bij keukenrenovatie kan je overigens ook denken aan grootschalige keukenrenovatie, waarbij de keukenmuren opnieuw gestukt worden en waarbij er een nieuwe vloer gelegd wordt. 

Maak een afspraak voor een persoonlijk keukenadvies

Ga je verhuizen en wil je een nieuwe keuken ontwerpen voor jouw nieuwe woning? Maak jouw keuze voor Superkeukens! Wij zijn een keukenspeciaalzaak met meer dan veertig showrooms in heel Nederland. Laat je in één van deze showrooms inspireren door alle mogelijke keukenstijlen en stel in een persoonlijk adviesgesprek gelijk de keuken van jouw dromen samen. Dit adviesgesprek is helemaal gratis en je krijgt ook nog eens een virtual reality-presentatie te zien. Het is wel verstandig om vooraf een afspraak in te plannen, zodat onze adviseurs direct met jou samen kunnen zitten.

Vraag het inspiratieboek aan

Jouw keuken is altijd on-trend met Superkeukens. Wil jij één van deze trends toepassen in jouw eigen keukenontwerp? Of ben je er nog niet aan uit welke trend jouw favoriet is? Maak een afspraak in één van onze 43 showrooms voor inspiratie en een vrijblijvend advies op maat! Onze ervaren keukenadviseurs volgen de nieuwste trends op de voet en maken met passie een ontwerp dat helemaal aansluit op jouw wensen.