Vakkundige montage

Ziet u er tegenop of heeft u geen tijd, laat uw keuken dan monteren door een van de door ons geselecteerde montagebedrijven in uw regio. Deze vakkundige monteurs zijn bekend met de producten van Superkeukens en nemen graag uw zorgen uit handen. Voorafgaand aan de montage komen zij eerst persoonlijk bij u langs en bekijken de situatie van uw woning, zodat er geen problemen ontstaan tijdens het monteren. 

Uw keuken kan al binnen vijf weken afgeleverd worden en in één dag gebruiksklaar in uw woning staan. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de hoeveelheid werkzaamheden die met het plaatsen van de keuken gemoeid zijn. Alle keukenonderdelen zijn in folie verpakt en verstevigd met kartonranden, zodat uw droomkeuken zonder schade bij u wordt afgeleverd. Wilt u zelf de keuken monteren, dan is het fijn te weten dat de kasten en binnenindelingen al gemonteerd zijn in onze fabriek. Deze worden dus kant en klaar bij u geleverd. Ook het afstellen van de stelpoten en het monteren van de kastdeuren moet geen probleem zijn.

Vakkundige montage

Of u het nu zelf doet of laat doen: bij Superkeukens is de montage geen probleem. Bij aankoop van een keuken kunt u uw keuken laten plaatsen en monteren door het montageteam van de Superkeukens vestiging of door Superkeukens geselecteerde montagebedrijven in uw regio. Deze bedrijven zijn bekend met Superkeukens en plaatsen al jaren tot volle tevredenheid keukens bij onze klanten. 

Zelf monteren

Indien u zelf uw keuken wilt plaatsen en monteren, is het fijn te weten dat alle kasten zijn voorgemonteerd. Door het bijgeleverde montageboek en basismontagepakket (schroeven, strippen, plintklemmetjes en meer) moet het plaatsen van de keuken geen problemen opleveren. Op verzoek kunnen er uitsparingen in het werkblad worden gemaakt voor de apparatuur, zodat u deze eenvoudig kunt plaatsen.

U kunt alle montageprocedures rustig nalezen in onze uitgebreide Nederlandstalige handleiding. Deze ontvangt u bij uw bestelling, samen met een basismontagepakket (schroeven, strippen, plintklemmetjes en meer). Mocht u alvast het montageboek willen doornemen, dan kunt u het betreffende boekje hier alvast downloaden.


Heeft u een Mondial keuken, klik dan hier voor het montageboek
Heeft u een Mondial keuken GREEPLOOS, klik hier voor het montageboek
Heeft u een Mondial keuken, klik dan hier voor handige montagevideo’s

Heeft u een Super + keuken, klik dan hier voor het montageboek
Heeft u een Super + keuken GREEPLOOS, klik hier voor het montageboek

Heeft u een SK-collectie keuken, klik dan hier voor het montageboek
Heeft u een SK-collectie GL keuken GREEPLOOS, klik hier voor het montageboek
Heeft u een SK-collectie GL X-tra keuken GREEPLOOS, klik hier voor het montageboek


Aangesloten_bij_-_100x50.png
De Nationale Franchise Gids