Kan ik mijn nieuwe keuken
ook zelf monteren?

Indien je zelf jouw keuken wil plaatsen en monteren, is het fijn te weten dat alle kasten zijn voorgemonteerd. Door het bijgeleverde montageboek en basismontagepakket (schroeven, strippen, plintklemmetjes en meer) moet het plaatsen van de keuken geen problemen opleveren. Op verzoek kunnen er uitsparingen in het werkblad worden gemaakt voor de apparatuur, zodat je deze eenvoudig kan plaatsen.

Je kan alle montageprocedures rustig nalezen in onze uitgebreide Nederlandstalige handleiding. Deze ontvang je bij jouw bestelling, samen met een basismontagepakket (schroeven, strippen, plintklemmetjes en meer). Mocht je alvast het montageboek willen doornemen, dan kan je het betreffende boekje hier alvast downloaden.

Heb je een Mondial keuken, klik dan hier voor het montageboek
Heb je een Mondial keuken GREEPLOOS, klik hier voor het montageboek
Heb je een Mondial keuken, klik dan hier voor handige montagevideo’s
Heb je een Mondial keuken, klik dan hier voor montage werkblad beschermingsband
Heb je een Mondial keuken, klik dan hier voor onderhoudsinstructie

Heb je een Super + keuken, klik dan hier voor het montageboek
Heb je een Super + keuken GREEPLOOS, klik hier voor het montageboek

Heb je een SK-collectie keuken, klik dan hier voor het montageboek

Bekijk onze video met handige tips!

Voordat jouw nieuwe keuken wordt geleverd en gemonteerd is het belangrijk dat de juiste voorbereidingen in jouw keukenruimte zijn getroffen. Denk aan stucwerk dat op tijd droog moet zijn, genoeg groepen in de meterkast en een vloer die goed is afgedekt. Er komt best wat kijken bij het plaatsen van een nieuwe keuken. 

Om jou te helpen goed voorbereid te zijn hebben we een handige video met een checklist voor je gemaakt. Zo komen jij, de transporteur én de monteur niet voor verrassingen te staan!

Bereid jouw keukenruimte voor op de plaatsing van jouw nieuwe keuiken