Werken als keukenverkoper?
Bij Superkeukens vind je de leukste keukenverkoper vacatures!

Ben jij het commerciële talent dat wij zoeken? En heb jij een passie voor het vak? Start jouw superbaan bij Superkeukens! In de afgelopen 25 jaar heeft de franchiseformule Superkeukens zich ontwikkeld tot Nederlands meest succesvolle keukenbedrijf. Om aan de alsmaar groeiende vraag naar onze keukens te voldoen zijn, zoeken wij keukenverkopers die ons team willen versterken. Ontdek de mogelijkheden bij Superkeukens en bekijk ons diverse aanbod aan leuke keukenverkoper vacatures.

Waarom Superkeukens?

Superkeukens is de snelst groeiende en een van de meest succesvolle keukenformules van Nederland. Wij verkopen al ruim 20 jaar met heel veel passie en succes de mooiste en meest kwalitatieve keukens. Wij hebben ruim 45 vestigingen verspreid over heel Nederland. Er is dus altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Krijg jij ongelooflijk veel energie van het vinden en samenstellen van de droomkeuken voor jouw klanten? Dan zijn de vacatures als keukenverkoper bij Superkeukens zeker wat voor jou! Bij ons krijg je namelijk alle tijd voor het adviseren van jouw (potentiële) klanten. Wij zijn transparant en geven direct de beste prijs. Hierdoor hoef je geen tijd te besteden aan ongemakkelijke onderhandelingen, maar kun je je echt focussen op wat jij het liefste doet. Namelijk het zorgen voor een droomkeuken voor jouw klanten!

Ben jij onze nieuwe keukenverkoper?

Als keukenverkoper help jij klanten bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Met jouw ervaring en passie voor het vak zorg je dat er binnen het beschikbare budget van de klant de juiste keuzes worden gemaakt. Zo ontwerp jij de ultieme keuken! Bij Superkeukens ben je geen keukenverkoper, maar een keukenadviseur. Aan de hand van praktische toepassingen, zoals de 3D bril, geef jij de klant een zo uitgebreid mogelijk beeld van de mogelijkheden. Je houdt rekening met de wensen en streeft er altijd naar om het beste ontwerp te maken. Jouw uitdaging is een zo hoog mogelijk scoringspercentage. Flexibiliteit, stressbestendigheid en assertiviteit zijn daarin belangrijke eigenschappen.

Wat bieden wij als je komt werken als keukenverkoper?

Superkeukens is nog steeds hard aan het groeien. Dat betekent dat er volop kansen en doorgroeimogelijkheden zijn. We beschikken over een interne academy, waarbij je alle ins en outs van het vak als keukenverkoper leert, maar ook de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen. Ook gaan we samen naar internationale vakbeurzen om de laatste trends op het gebied van keukens te bekijken. Je komt bij Superkeukens in een dynamisch en enthousiast team terecht. Samen met het team zorg jij ervoor dat de nieuwe keuken van onze klanten super wordt! Daarnaast bieden wij in onze keukenverkoper vacatures natuurlijk een marktconform salaris met vakantiegeld en pensioenregeling.

Enthousiast geworden over onze vacature als keukenverkoper?

Werk je graag met mensen en vind je het leuk om mee te denken over hun keukenwensen? Dan is werken als keukenverkoper bij Superkeukens wellicht iets voor jou! Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij hebben een divers aanbod aan vacatures keukenverkoper openstaan. Bekijk de leukste keukenvacatures hier. Wij hebben ruim 45 vestigingen, dus er is altijd wel een keukenverkoper vacature bij jou in de buurt. Wie weet kunnen we jou binnenkort in één van onze vestigingen verwelkomen! Wij kunnen niet wachten om samen met jou onze klanten te verrassen en te inspireren.