Werken als keukenmonteur?
Bij Superkeukens vind je de leukste keukenmonteur vacatures!

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Start jouw superbaan bij Superkeukens! Wij zijn de snelst groeiende en één van de meest succesvolle keukenformules van Nederland. Wij verkopen al jaren met heel veel passie en succes de mooiste keukens. Om aan de alsmaar groeiende vraag naar onze keukens te voldoen zijn, zoeken wij mensen die ons team willen versterken. We zijn op zoek naar enthousiaste keukenverkopers, (leerling) keukenmonteurs, orderverwerkers en inmeters. Ontdek de mogelijkheden bij Superkeukens en bekijk ons diverse aanbod aan leuke keuken vacatures.

Waarom Superkeukens?

Superkeukens is de snelst groeiende en een van de meest succesvolle keukenformules van Nederland. Wij verkopen al ruim 20 jaar met heel veel passie en succes de mooiste keukens. Wij hebben ruim 45 vestigingen verdeeld over heel Nederland. Er is dus altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Superkeukens is nog steeds hard aan het groeien. Dat betekent dat er volop kansen en doorgroeimogelijkheden zijn. We beschikken over een interne academy, waarbij je als aankomende keuken monteur alle ins en outs van het vak leert, maar ook de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als keukenmonteur? Start jouw superbaan bij Superkeukens en bekijk onze uitdagende keukenmonteur vacatures!

Ben jij onze nieuwe keukenmonteur?

Als keukenmonteur verzorg jij de complete montage van onze klanten. Het ontwerp van de nieuwe keukens van onze klanten wordt gemaakt door de adviseur. Als keukenmonteur ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat. Dat is een hele verantwoordelijkheid, maar jij kan dat als geen ander! Van alle losse keukenelementen maak jij een prachtige nieuwe keuken. Jij gaat geen klus uit de weg en bent klaar om je handen uit de mouwen te steken. Wil jij mensen blij maken met een nieuwe keuken? Dan zijn de vacatures keukenmonteur bij Superkeukens echt iets voor jou! Samen met collega’s monteer jij de mooiste kwaliteitskeukens met het beste gereedschap.

Wat bieden wij als je komt werken als keukenmonteur?

Geen dag is hetzelfde. Maar daar krijg jij alleen maar energie van. Als keukenmonteur ben je elke dag onderweg naar klanten binnen jouw regio die niet kunnen wachten om te gaan koken in hun nieuwe keuken. Jij maakt de mensen blij! Naast een grote diversiteit in je dagelijkse werkzaamheden bieden wij ook:

  • Montage van (Duitse) kwaliteitskeukens en A-merk inbouwapparatuur;
  • Voldoende montageopdrachten, het hele jaar door;
  • Duidelijke montage- en installatietekeningen;
  • Een zeer goed salaris;
  • Mogelijkheid tot het volgen van training & opleiding;
  • Zelfstandige job;
  • Direct contact met de vestiging en klant in jouw regio.

Enthousiast geworden over onze vacature als keukenmonteur?

Werk je graag met mensen en vind je het leuk om samen met ons team ervoor te zorgen dat de nieuwe keuken van onze klanten super wordt? Start jouw superbaan bij Superkeukens! Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij hebben een divers aanbod aan vacatures voor keukenmonteurs openstaan. Bekijk de leukste keukenvacatures. Wij hebben ruim 45 vestigingen, dus er is altijd wel een vacature als keukenmonteur bij jou in de buurt. Wie weet kunnen we jou binnenkort in één van onze vestigingen verwelkomen! Wij kunnen niet wachten om samen met jou onze klanten te verrassen en te inspireren.