Toplaminaat keukenbladen bij Superkeukens

Toplaminaat is een van de meest functionele materialen voor een keukenblad. Het oppervlak is hard, bestendig en bijzonder makkelijk schoon te houden. Er is keuze uit een groot assortiment keukenbladen met diverse dessins. Hierdoor kan je je keukenblad helemaal naar eigen smaak afstemmen, waardoor je nog jaren plezier hebt van je keuken! Voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Toplaminaat keukenbladen zijn betaalbaar en van topkwaliteit. Bij Superkeukens vind je het juiste werkblad voor je keuken

Eigenschappen van een toplaminaat werkblad

Materiaal

Een toplaminaat blad bestaat uit een 2 tot 8 cm dik basisblad van multiplex of spaanplaat, waarop een HPL- toplaag is aangebracht. HPL staat voor High Pressure Laminate, en is samengesteld uit meerdere, in melaminehars gedrenkte lagen die onder zeer hoge druk zijn samengeperst. Voor de draaglaag van de bladen wordt vooral multiplex gebruikt, omdat dat meer zekerheid geeft in de keuken. Multiplex is namelijk een bijzonder sterk materiaal, dat meerdere lagen hout uit één stuk telt die watervast verlijmd zijn. De bladen zijn verkrijgbaar met een waterkering (doorgerond of recht) of een speciale randlijst. Speciale randlijsten zijn verkrijgbaar in RVS, aluminium, hout of ABS en geven de toplaminaat bladen een exclusief uiterlijk.
 

Eigenschappen

Er is een grote keuze in kleuren en randafwerkingen en de bladen hebben geen onnodige zichtbare naden, zijn waterbestendig, krasbestendig, zeer hygiënisch dankzij het gesloten oppervlak en het spoelbak is vrijwel naadloos geïntegreerd. Bladen met een donkere houtkleur zullen sneller krassen vertonen dan bladen in de lichte houtkleuren. Het is niet zo dat ze eerder beschadigen, maar krassen zijn gewoon zichtbaarder door de donkere kleur. Om het blad lang mooi te houden, moet er dus voorzichtig mee worden omgegaan.

Afspraak maken

Wil je meer weten over toplaminaat aanrechtbladen en de mogelijkheden van het materiaal toplaminaat? Schroom niet en neem contact op met de keukenspecialisten van Superkeukens! Uiteraard kan je ook een bezoek brengen aan de dichtstbijzijnde Superkeukens-vestiging. Graag tot ziens!