Maak kans op
gratis stylingadvies!

Bij aankoop van jouw nieuwe keuken

Het is zover! Je hebt de beslissing genomen om een nieuwe keuken aan te schaffen. De zoektocht naar de perfecte kleur van jouw keukenkasten, het mooiste werkblad, grepen, de kraan, spoelbak en keukenapparatuur kan beginnen.

Wanneer je samen met jouw keukenadviseur de keuken hebt uitgekozen is het natuurlijk heel leuk om over de styling ervan na te gaan denken. En dat hoef je misschien niet alleen te doen! Koop je voor 5 december 2021 een complete keuken bij Superkeukens, dan maak je kans op een professioneel stylingadvies t.w.v. € 750,-!

Keuzes, keuzes, keuzes

De stijl van jouw nieuwe keuken

Tegenwoordig is de keuken vaak het kloppend hart van het huis en stiekem breng je hier veel uurtjes in door. Dan is het fijn dat jouw nieuwe keuken de sfeer uitstraalt waar je je fijn bij voelt en past bij de rest van jouw woning. Misschien wil je wel nieuwe accessoires, een mooie kleur op de muur, een tegeltje op de achterwand, mooie lampen boven het kookeiland of wil je op een andere manier je interieur met de nieuwe keuken verbinden. Keuzes, keuzes, keuzes…

Bij Superkeukens snappen we dat je hierbij wel wat hulp en inspiratie kan gebruiken. Hoe fijn zou het zijn wanneer een echte interieurstylist ervoor zorgt dat je interieur perfect aansluit bij de stijl van jouw nieuwe keuken?!

bij aankoop van een keuken

Maak kans op gratis stylingadvies!

Tijdens de Superkeukens Inspiratieweken geven we gratis stylingadviezen t.w.v. € 750, - weg bij aankoop van een complete keuken! Het stylingadvies bestaat uit een afspraak van 2 uur, waarop een volledig uitgewerkt stylingplan volgt. Dit houdt in: een kleuradvies, een meubelplan en een 2D tekening. 

Koop je tussen 24 september en 5 december 2021 een complete keuken bij Superkeukens dan maak je kans op deze fantastische prijs! Wil je deelnemen aan deze actie? Vul onderstaand formulier dan volledig in, upload een foto van jouw huidige keukenruimte en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen.