Praktische en
toekomstbestendige keukens

Pluk de dag

Ga je kleiner wonen omdat de kinderen uit huis zijn en jij en je partner niet zoveel ruimte meer nodig hebben? Of heb je behoefte aan een gelijkvloerse woning, waar alle vertrekken op dezelfde verdieping zijn? Maak jouw nieuwe woning compleet met een keuken van Superkeukens. Deze is praktisch ingedeeld en beschikt over alle mogelijke gemakken. Ontdek hier meer over de mogelijkheden!

Een keuken waarin geleefd wordt

Tegenwoordig wordt in een keuken niet alleen eten klaargemaakt. Vaak wordt er ook samen gegeten. Er wordt samen gelachen, gehuild, er worden pleisters geplakt, schoenen gepoetst, scherven gelijmd, taart gesneden, met passie gekookt of met tegenzin afgewassen. De keuken is het kloppend hart van elk huis. Deze moet naadloos passen bij jouw leven, ritme en dagelijkse rituelen. Pluk de dag met de praktische keukens van Superkeukens.

Praktisch
ingedeelde keuken

Een keuken moet niet alleen mooi ogen, hij moet bovenal functioneel zijn. Denk bijvoorbeeld aan een praktische inrichting, waarbij goed is nagedacht over de indeling en plaatsing van de keukenkastjes. Onze keukenadviseurs bepalen graag samen met jou de ideale indeling. Hierbij maken ze gebruik van de werkdriehoek. Ben je slecht ter been, dan kan de keuken worden voorzien van een rolstoelvriendelijke inrichting, waarbij de gangpaden breder zijn en de kasten en het werkblad lager zijn geplaatst.

Kwaliteit
voorop

Jouw keuken wordt vele jaren intensief gebruikt. De keukens van Superkeukens worden dan ook door de beste designers ontworpen en bij toonaangevende fabrikanten geproduceerd. Alle producten worden getest op bedieningscomfort, belastbaarheid, materiaal-constantheid en veiligheid. Kwaliteit staat hierbij altijd voorop. Superkeukens garandeert de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Ontdek jouw nieuwe
keuken in VR

De keuken is het hart van jouw huis, dus het is belangrijk om jouw keuken helemaal goed te krijgen.  Kom langs en vertel ons hoe jouw keuken eruit moet zien. Laat ons je verbeelding prikkelen met een 3D-keukendesign of bekijk je keuken in Virtual Reality op een groot scherm in de showroom. Samen met onze keukenadviseurs maken we jouw keuken nog meer jou.