Levering en montage van jouw keuken

Maatregelen RIVM en overheid rondom coronavirus

De levering van jouw nieuwe keuken vindt, zonder tegenbericht, plaats in de overeengekomen leverweek. Dit houdt in dat ons transportbedrijf op de aan jou gecommuniceerde datum de keukenkasten, werkblad, apparatuur en accessoires komt leveren. Tijdens de levering houden we de richtlijnen van de overheid en het RIVM aan. 

Montage van jouw keuken

De montage van jouw nieuwe keuken vindt, zonder tegenbericht, plaats op de datum die door het montagebedrijf met je is afgestemd. Wij werken samen met externe monteurs, die allemaal uitgebreid door ons zijn geïnformeerd over de maatregelen die we als Superkeukens treffen. Tijdens de montage houden we de richtlijnen van de overheid en het RIVM aan. Dit houdt onder meer in dat we geen handen schudden en gepaste afstand houden.

Heb je symptomen of klachten?

Indien je zelf symptomen hebt of thuis in quarantaine zit, willen we je vragen zo snel mogelijk contact op te nemen met je Superkeukens-vestiging over de levering van jouw nieuwe keuken. Het is conform de richtlijnen van het RIVM dan niet verantwoord om de levering en/of montage van de nieuwe keuken door te laten gaan. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing rondom de levering en montage van jouw keuken.

We hopen je op deze wijze voldoende te hebben geïnformeerd en houden je op de hoogte van eventuele nieuwe berichtgeving. Mocht je na het lezen van dit bericht vragen hebben, neem dan contact op met jouw Superkeukens-vestiging.

Contact opnemen

Contact met jouw Superkeukens vestiging

We hopen je op deze wijze voldoende te hebben geïnformeerd en houden je op de hoogte van eventuele nieuwe berichtgeving. Mocht je na het lezen van dit bericht vragen hebben, neem dan contact op met jouw Superkeukens-vestiging.