Betaalbare leefkeukens
voor starters

Lekker leven

Je kan niet wachten om je eerste huis te kopen en een eigen stek te hebben. Van harte gefeliciteerd! Naast een bijzondere en mooie tijd breekt er een spannende periode aan. Er komt veel op je af en de kosten voor verbouwen en inrichten kunnen in rap tempo oplopen. Maak een verstandige keuze en kies voor de kwalitatieve en betaalbare keukens van Superkeukens!

Creëer jouw droomkeuken

Een nieuwe keuken biedt jou de mogelijkheid om de keuken van jouw dromen te creëren! Je kan er allerlei moderne apparatuur in verwerken. Een stoomoven bijvoorbeeld of een inductiekoookplaat waarbij de afzuiging is ingebouwd.En wat denk je van een handige kokendwaterkraan. Wat je wensen ook zijn, je vindt bij Superkeukens zeker jouw droomkeuken, voor een klein of een wat groter budget. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Maak een vrijblijvende adviesafspraak bij een showroom bij jou in de buurt. Onze keukenadviseurs staan klaar om jou te helpen.

Kosten van een
nieuwe keuken

Je vraagt je vast af wat dat nu kost, zo’n nieuwe keuken. Een simpele vraag, maar het antwoord is niet zo simpel. De prijs van een keuken hangt namelijk af van veel factoren, zoals de grootte van de keuken, de hoeveelheid keukenkastjes, de keukenapparatuur en het materiaalgebruik. Er is in ieder geval een keuken voor ieder budget! 
Wil je graag een offerte ontvangen op basis van jouw wensen? Dat kan! Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

Bezoek onze
showrooms

Wil je een prachtige nieuwe keuken aanschaffen voor een eerlijke en transparante prijs? Kom langs bij één van de 43 showrooms van Superkeukens en vertel onze adviseurs hoe jouw keuken eruit moet zien. Laat ons je verbeelding prikkelen met een 3D-keukendesign of bekijk je keuken in Virtual Reality op een groot scherm in de showroom. Samen met onze keukenadviseurs ontwerpen we jouw droomkeuken! De koffie staat klaar!

Direct de laagste
keukenprijs

In de meeste keukenzaken moet je onderhandelen over de prijs van jouw nieuwe keuken. Zo kan je er soms duizenden euro’s vanaf krijgen. Dit vinden wij klinkklare onzin. Je onderhandelt toch ook niet bij de groenteboer? Bij Superkeukens krijg je direct de allerlaagste prijs. Wel zo eerlijk. En dat geeft vertrouwen en rust om je te focussen op waar het om draait: het samenstellen van jouw nieuwe keuken. Onderhandelen is bij ons niet nodig. Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? We hebben de mooiste verhalen en foto's voor je verzameld. Laat je inspireren!