Betaalbare leefkeukens
voor starters

Lekker leven

Je kan niet wachten om je eerste huis te kopen en samen te wonen. Van harte gefeliciteerd met jullie eigen stek! Naast een bijzondere en mooie tijd breekt er een spannende periode aan. Er komt veel op jullie af en de kosten voor verbouwen en inrichten kunnen in rap tempo oplopen. Maak een verstandige keuze en kies voor de kwalitatieve en betaalbare keukens van Superkeukens!

Creëer jouw droomkeuken

Een nieuwe keuken biedt jou de mogelijkheid om de keuken van jouw dromen te creëren! Je kan er allerlei moderne apparatuur in verwerken. Een stoomoven bijvoorbeeld, of dat heerlijk brede fornuis met vijf pitten. En ook de kastjes en lades zelf zijn aan ontwikkelingen onderhevig. Zo worden nieuwe keukens tegenwoordig standaard geleverd met soft motion-scharnieren en zijn er tip on-lades, waarbij de lades open gaan door er zacht tegenaan te duwen of zachtjes te trekken aan de greep.

Kosten van een
nieuwe keuken

Je vraagt je vast af wat dat nu kost, zo’n nieuwe keuken. Het is een simpele vraag, maar het antwoord is niet zo simpel. De prijs van een keuken hangt namelijk af van veel factoren, zoals de grootte van de keuken, de hoeveelheid keukenkastjes, de apparaten in de keuken en het materiaalgebruik. Er is in ieder geval een keuken voor ieder budget! Zo is de leefkeuken binnen handbereik en kan jij lekker leven in je eigen woning.

Direct de laagste
keukenprijs

In de meeste keukenzaken moet je onderhandelen over de prijs van jouw nieuwe keuken. Zo kan je er soms duizenden euro’s vanaf krijgen. Dit vinden wij klinkklare onzin. Je onderhandelt toch ook niet bij de groenteboer? Bij Superkeukens krijg je direct de allerlaagste prijs. Wel zo eerlijk. En dat geeft vertrouwen en rust om je te focussen op waar het om draait: het samenstellen van jouw nieuwe keuken.

Bezoek onze
showrooms

Wil je een prachtige nieuwe keuken aanschaffen voor een eerlijke en transparante prijs? Kom langs bij één van de 44 showrooms van Superkeukens en vertel onze adviseurs hoe jouw keuken eruit moet zien. Laat ons je verbeelding prikkelen met een 3D-keukendesign of bekijk je keuken in Virtual Reality op een groot scherm in de showroom. Samen met onze keukenadviseurs ontwerpen we jouw droomkeuken! De koffie staat klaar!