Leefkeuken voor
jonge gezinnen

LEEF IN HET NU

De keuken is het domein van het hele gezin. ’s Ochtends eet iedereen ontbijt aan de keukentafel en ’s middags nemen jouw kinderen plaats aan de keukentafel om te knutselen en huiswerk te maken. Alleen of met vriendjes. ’s Avonds komt het hele gezin weer samen in de keuken om te genieten van een heerlijk diner. De keuken van nu is een leefkeuken.

Gezelligheid in
de keuken

Voor kinderen staat de keuken gelijk aan gezelligheid. Aan ontbijten, lunchen en avondeten met alle gezinsleden en aan urenlang knutselplezier. Aan de grote keukentafel worden de mooiste knutselwerken gemaakt. En ach, als er verf of lijm wordt geknoeid, dan is dit zo weggepoetst met een vaatdoek. Bovendien associëren veel oudere kinderen de keukentafel met de plek waar zij altijd hun huiswerk maken of studeren voor een proefwerk of tentamen.

Koken of bakken
met kinderen

Is jouw zoon of dochter een keukenprins(es)? Dan staat de keuken voor hen synoniem voor urenlang bak- en kookplezier! Misschien helpt hij of zij je wel mee met het bereiden van de doordeweekse avondmaaltijd. Of sta je op zaterdagmiddag cupcakes en taarten te bakken, zodat die op school of aan de familie uitgedeeld kunnen worden als traktatie?

Kidsproof
keukeninrichting

Het is belangrijk om jouw keuken zó in te richten, dat je kinderen en kleinkinderen niet bij schoonmaakmiddelen, scherpe messen en warme kookplaten kunnen komen. Wil je weten waar je op moet letten bij een kindvriendelijke keuken? Lees onze tips en doe er jouw voordeel mee!

Vind jouw kidsproof leefkeuken

Zoek je een nieuwe keuken waarin jouw kinderen kunnen spelen en huiswerk kunnen maken? En zelfs de hond kunnen wassen? Superkeukens heeft een ruim assortiment leefkeukens. Modern, kidsproof én aantrekkelijk geprijsd! Laat je adviseren door de ervaren en kundige keukenadviseurs van Superkeukens. Neem contact op met de Superkeukens-showroom van jouw keuze en plan een vrijblijvend adviesgesprek in.