Samsung

Makkelijk & leuker

Samsung staat al jaren bekend om de innovatieve producten die het voor jou interessanter, eenvoudiger maar vooral beter maken om in de keuken te staan. De betrouwbare genialiteit van deze apparatuur brengt je dagelijks comfort. Ontdek hier hoe Samsung jouw leven beetje bij beetje kan verbeteren.

Dual Cook Flex Oven

Twee ovens in één

Ruimtegebrek is bij Samsung niet aan de orde. Mocht er maar één oven in je keuken passen, heb je er dankzij Dual Cook gewoon twee. De oven wordt hiermee namelijk in tweeën gedeeld. Daarbij zijn zowel de boven- als de onderkant volledig afzonderlijk in te stellen qua temperatuur en tijd. Uiteraard kun je de oven ook in zijn geheel gebruiken in het geval van grote gerechten.

Compacte ovens met magnetron

Compact met een grote inhoud

Onze compacte oven is klein in omvang maar niet in inhoud. Met zijn dubbele functie als magnetron en oven, is hij al ontzettend veelzijdig. Maar door zijn in verhouding enorme inhoud van vijftig liter is er genoeg ruimte voor meerdere of grotere gerechten. Daarnaast beschikt hij ook nog over een grillfunctie.

Virtual Flame inductie

Koken op virtueel gas

Tegenwoordig zie je steeds minder gasfornuizen en steeds meer kookplaten. Toch willen we wel dezelfde ervaring. Met de Virtual Flame-technologie van Samsung met zijn Flex zone is dat het geval. Het laat je zien hoe heet elke kookzone is door middel van ingebouwde LED’s. De flexibele zone is een ruime, rechthoekige kookzone verdeeld in meerdere vakken waar genoeg ruimte is om verschillende potten en pannen te verhitten.

No Frost koel-vriescombinatie

Optimaal koelen en vriezen

Om al je etenswaren zo optimaal mogelijk te bewaren, heeft Samsung de Twin Cooling-technologie ontwikkeld. Dit zorgt in zowel je koelkast als je diepvries voor de juiste temperatuur en vochtigheid. Hierdoor blijven al je producten vers, vol van smaak en aroma, altijd. Zo heb je altijd het lekkerste eten in huis.

High Power afzuigkap

Snelle en stille afzuiging

Een afzuigkap is essentieel om alle kookdampen af te voeren. Het probleem is alleen dat het vaak een hoop herrie maakt om dat te doen. Niet de kappen van Samsung: dankzij het Power-ventilatiesysteem wordt de lucht snel en efficiënt ververst, bijna geruisloos. Een praktische en stijlvolle manier van afzuigen dus.

Flexibele vaatwasser

Een stille vaatwasser is natuurlijk al fijn. Samsung gaat nog een stapje verder en maakt het mogelijk om de binnenkant aan te passen. Zo kan het bovenste rek in hoogte worden versteld om meer ruimte voor grote pannen te maken in de onderkant. Ook kun je een halve lading laten wassen wat betekent dat je alleen het bovenste of alleen het onderste rek wast.

Altijd een showroom bij jou in de buurt