Ontdek onze Bosch Keukenapparatuur | Superkeukens

Bij Bosch kun je vertrouwen op de ervaring en deskundigheid van een merk met een
lange traditie. We willen koken leuker voor je maken, én gemakkelijker. Onze accent line
apparaten hebben we daarom standaard uitgerust met bijzondere extra’s waarmee je de
beste resultaten bereikt.

Alle ingrediënten voor een perfecte keuken

De keuken is het hart van je huis. Een plek waar je een fijne sfeer wil ervaren en een persoonlijke ruimte waar je dagelijks maaltijden bereidt. Dankzij het strak en consequent uitgevoerde design combineren de ovens ook mooi met andere Bosch inbouwapparatuur.

Perfecte resultaten bereik je met Serie 6.
Met Serie 6 biedt Bosch gebruiksgemak tijdens het koken. De perfecte temperatuur van jouw gerechten bereik je met de ingebouwde kerntemperatuurmeter. Ook biedt Serie 6 de pyrolyse-functie, hiermee reinig je zeer eenvoudig je oven waarmee je na afloop alleen nog de oven met wat keukenpapier hoeft af te nemen.

Alles op 1 lijn gebracht met Serie 8.
Bij het inrichten en samenstellen van je keuken bieden Serie 8 apparaten maximale vrijheid. Of je jouw apparatuur nu boven of naast elkaar wilt plaatsen, het plaatje is altijd perfect. Daarnaast bieden de Serie 8 modellen ook de meeste functies en zorgen voor alle vrijheid en creativiteit in de keuken.
 

Bosch accent line

Hoe groot of klein je keuken ook is, nadenken over de juiste keukenapparatuur is een logisch startpunt als je bezig bent met het plannen van een plek in huis waar gekookt, gelachen en ontspannen kan worden. De aanschaf vraagt een goede voorbereiding, want bij apparaten waar je dagelijks mee in de weer bent, is het des te belangrijker dat je er prettig mee werkt.

 

Home Connect: huishoudelijke apparaten die klaar zijn voor de toekomst

Internet of Things helpt ons innovatieve producten te ontwikkelen die meer gebruiksgemak en comfort bieden. De deur naar jouw toekomst is er dus misschien wel één van een koelkast of oven! Want bij Bosch kun je kiezen uit heel veel apparaten die connected zijn. En met de Home Connect-app bedien jij die hoe jij wil, wanneer je maar wil, vanaf elke smartphone of tablet. Wij doen er alles voor om jouw huishouden op rolletjes te laten lopen en geloven dat slim verbonden apparaten daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Daarom hebben we in elke productcategorie huishoudapparatuur die is uitgerust met Home Connect.