Nieuwe keukenmeubelen van Superkeukens

De keukenmeubelen vormen gezamenlijk letterlijk de basis van de keuken en daarom is er dan ook veel keus. Naast de standaard onderkasten en bovenkasten zijn er ook speciale kasten die het gebruikersgemak en de ergonomie sterk kunnen verbeteren.

Speciale keukenmeubelen

In onze keukenzaken staan tientallen keukenopstellingen gepresenteerd en deze zijn allemaal te gebruiken (uitgezonderd de apparaten wegens veiligheid). Kom een keer langs en ontdek hoe handig en praktisch sommige keukenmeubelen zijn, zoals onderstaande speciale keukenmeubelen:
 

Carrouselkast

Een bekende speciale keukenkast is de carrouselkast. Deze wordt in de hoek van een keuken geplaatst en zorgt ervoor dat de daar normaal gesproken loze ruimte niet verspild wordt. De kast kan volledig rondom gebruikt worden (360 graden) en is ideaal om de pannenset in kwijt te kunnen.
 

Le Mans kast

Een Le Mans kast is de moderne variant van de carrouselkast, waarbij de planken compleet naar buiten toe klappen als het ware en voor de naastliggende keukenmeubel draaien.
 

Apothekerskast

Een apothekerskast is een hoge smalle kast waarin zich rekken bevinden. De kast schuift vrij ver open en is erg praktisch voor de opslag van voorraad die regelmatig gebruikt wordt.
 

Ladenkasten

Erg populair is het plaatsen van 1 of meerdere ladenkasten. Het zijn keukenmeubelen waar in vergelijking met normale keukenmeubelen enorm veel opgeslagen kan worden.


Naast de soort keukenmeubelen, is ook de afwerking erg belangrijk voor de uitstraling van de keuken. Hierin zijn tal van mogelijkheden op het gebied van keukenfront en keukengreep of greeploos. Een ideaal keukenmeubelen plan is niet alleen afgestemd op smaak, maar ook bijvoorbeeld op gezinssituatie en ergonomie.
 

Advies in de keukenzaak

Speciale keukenmeubelen, de opstelling van de keuken, wel of niet extra hoge bovenkasten of toch maar liever vooral ladenkasten in plaats van normale kasten. Laat je eerst eens inspireren door de opstellingen in onze showrooms of vraag een keukenideënboek aan. Daarin staat veel informatie over onze keukens, de mogelijkheden van de keukenmeubelen en prachtige fotografie van betaalbare keukens. Wij hopen jou binnenkort te verwelkomen in één van onze keukenzaken.