Keuken verbouwen met Superkeukens

Heb je verbouwplannen en wil je je woning onderwerpen aan een grote renovatie? Wil je bijvoorbeeld de badkamer, toilet, woonkamer of bovenverdieping onder handen nemen en voorzien van een geheel nieuwe uitstraling met een moderne en toekomstbestendige look & feel? Of hebben jouw verbouwplannen betrekking op de keuken en wil je de oude keuken uitbreken en een geheel nieuwe keuken plaatsen? Wanneer je je keuken wilt verbouwen, dan ben je bij Superkeukens aan het juiste adres! 

Ontwerp jouw nieuwe keuken

Breng een bezoek aan één van de vele Superkeukens-showrooms in Nederland. Doe volop inspiratie op in onze showrooms en wandel langs de prachtige showroomkeukens. Heb je goed rondgekeken en wil je aan de slag met een keukenontwerp? Plan een adviesgesprek met onze keukenadviseurs! Tijdens het gesprek worden jouw wensen geïnventariseerd. Hierbij vragen we jou om de afmetingen van jouw keukenruimte mee te nemen, zodat er een ontwerp op maat gemaakt kan worden. Vervolgens maken wij met behulp van een 3D-ontwerpprogramma jouw droomkeuken. Het is zelfs mogelijk om de keuken in virtual reality te bekijken. Voldoet het ontwerp aan jouw verwachtingen, dan worden de keukenonderdelen besteld. 

Aflevering en montage van de keuken

Bij Superkeukens snappen wij dat je met smart uitkijkt naar jouw nieuwe keuken. We hanteren daarom snelle levertijden, zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van jouw droomkeuken. Onze keukenadviseurs houden je tijdens het bestelproces op de hoogte. Is de keuken geproduceerd, dan plannen zij een afleverafspraak met jou in. Op het afgesproken moment wordt de keuken bij jou thuis afgeleverd, geplaatst én desgewenst gemonteerd. We werken hiervoor met gerenommeerde montagebedrijven met echte vakmensen. Deze vaklui gaan secuur, netjes en vlot te werk, zodat je binnen afzienbare tijd kan genieten van jouw nieuwe keuken! 

Maak ook kennis met keukenrenovatie

Wanneer je tevreden bent over de huidige indeling van jouw keuken, dan kan je ook kiezen voor keukenrenovatie. Hierbij wordt niet de gehele keuken vernieuwd, maar blijft de basis (met de huidige kastindeling) behouden. Vervang slechts enkele onderdelen van de keuken om een geheel nieuwe keuken te creëren. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw keukenblad, nieuwe keukenfronten en keukengrepen en nieuwe keukenapparatuur. Ook kan je enkele accessoires vervangen, zoals de spoelbak, kraan of achterwand van de keuken. Is dit nog niet voldoende, dan kan je er natuurlijk ook voor kiezen om de vloer, de wand en het plafond in jouw keuken te vervangen. Vraag onze keukenadviseurs naar de mogelijkheden van keukenrenovatie! 

Plan een adviesgesprek met Superkeukens!

Wil je jouw keuken verbouwen en wil je een nieuwe keuken laten samenstellen door de keukenadviseurs van Superkeukens? Aarzel niet en breng een bezoek aan één van onze showrooms. Je vindt onze winkels in heel Nederland, dus er is altijd een winkel bij jou in de buurt. Wil je direct geholpen worden, dan is het aan te raden om vooraf een afspraak in te plannen. Plan nu een adviesgesprek en ontvang gratis keukenadvies inclusief virtual reality-presentatie van jouw keuken. 

Over jou en je keukenontwerp

Kies een showroom

Foto huidige keuken