Keuken renoveren met Superkeukens

Ben je in een nieuwe woning getrokken en wil je de huidige keuken vervangen door een mooi, nieuw en praktisch exemplaar? Of woon je al jaren in dezelfde woning en wil je de keuken onderwerpen aan een renovatiebeurt? Wat de aanleiding ook is: bij Superkeukens kan je terecht voor de meest prachtige keukens van topkwaliteit! Onze keukenadviseur ontvangt je voor een advies op maat en stelt samen met jou jouw ultieme keuken samen. Zo wordt het renoveren van jouw keuken een fluitje van een cent (en ook nog eens een heel leuke klus!).
 

Stel jouw nieuwe keuken samen

Kom naar één van de showrooms van Superkeukens en doe volop inspiratie op. Loop langs de showroomkeukens en laat je verrassen. Heb je voor ogen wat voor keukenstijl jij wilt? In een persoonlijk adviesgesprek met onze keukenadviseurs worden jouw wensen concreet gemaakt. De adviseur gaat aan de slag met een ontwerp op maat. Vergeet hierbij vooral niet om de afmetingen van jouw keukenruimte mee te nemen. Op die manier kan de adviseur een zo waarheidsgetrouw beeld schetsen. Voor het ontwerpen van de keuken maken wij gebruik van een 3D-ontwerpprogramma. Hiermee kun je jouw keuken in virtual reality (met VR-bril!) bekijken. Voldoet het ontwerp aan jouw verwachtingen en ben je het eens met de offerte, dan worden de keukenonderdelen besteld.

Deskundige montage door gerenommeerd montagebedrijf

Bij Superkeukens hanteren we snelle levertijden. Onze adviseurs laten jou altijd duidelijk weten wanneer de keuken geleverd kan worden. Hierbij word je voortdurend op de hoogte gehouden. Is de keuken beschikbaar, dan zal de keukenadviseur contact met jou opnemen om een afleverafspraak in te plannen. Op het afgesproken moment staat de monteur voor de deur om jouw keuken te plaatsen en te monteren. Wij werken hierbij samen met gerenommeerde montagebedrijven die netjes en secuur te werk gaan. Wil je de montage van jouw keuken liever zelf oppakken? Dat kan natuurlijk ook! Geef dit aan tijdens het adviesgesprek en dan wordt hier rekening mee gehouden.

Vervang enkele onderdelen van de keuken

Is jouw keuken in principe nog goed, maar wil je de keuken een geheel nieuwe uitstraling geven? Maak dan jouw keuze voor keukenrenovatie. Met keukenrenovatie behoud je de opstelling en de basis van jouw keuken, maar vervang je slechts enkele onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan een ander keukenblad, andere keukenfronten en andere keukenapparaten. Met keukenrenovatie vervang je een paar onderdelen van jouw keuken, maar het levert een heel andere uitstraling op. Zo kan je weer jaren vooruit met jouw keuken! 

Plan nu een persoonlijk adviesgesprek met Superkeukens

Wil je jouw keuken renoveren en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Superkeukens? Breng vandaag nog een bezoek aan één van onze showrooms. Wij beschikken over tal van showrooms in Nederland, dus we zitten altijd bij jou in de buurt. Doe inspiratie op in onze showrooms of maak direct een afspraak voor een persoonlijk keukenadvies. Onze keukenadviseur bespreekt jouw keukenwensen en komt met een ontwerp op maat. Zo ligt jouw droomkeuken binnen handbereik!