De +punten van Superkeukens: Service

Een keuken is een aankoop die u niet dagelijks doet. Dan is het prettig om een goed advies te krijgen, bijvoorbeeld over slimme oplossingen om uw keuken handiger in te delen. Want de keukens die in onze showroom staan, zijn slechts voorbeelden. Uw echte keuken is maatwerk en de mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos! Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar om uw een advies op maat te geven. Daarbij hoort ook een 3D-tekening van hoe de keuken in uw woning staat. En wanneer u uw keuken eenmaal besteld heeft, zorgen onze korte levertijden ervoor dat u er snel van kunt genieten.

Maatwerk

Stel: u vindt de keuken mooi, maar deze past niet in de ruimte waar u de keuken hebt gepland? De opstelling veranderen? Liever een kook- of spoeleiland? Geen probleem. Onze keukenadviseur toont u alle mogelijkheden via ons 3D-teken-programma, totdat de keuken helemaal aan uw wensen voldoet en perfect past in de door u geplande ruimte.
 

Gratis 3D keukenontwerp

Omdat u niet weet hoe het er in het echt uit gaat zien, heeft Superkeukens daar een fantastische oplossing voor gevonden. Nadat u een keuze hebt kunnen maken uit ons ruime aanbod, laat de keukenadviseur in 3D op groot scherm zien hoe de gekozen keuken er in werkelijkheid uit gaat zien.
 

Deskundig advies

Klanten die op zoek zijn naar een keuken krijgen bij Superkeukens een gedegen advies en uitgebreide informatie over alle mogelijkheden bij Superkeukens. Er zijn altijd ervaren deskundige keukenadviseurs aanwezig die u willen helpen. Zeker weten dat uw adviseur alle tijd voor u heeft? Maak dan van tevoren een afspraak
 

Snelle levertijd

U bent in een van onze winkels geweest en hebt een nieuwe Superkeuken besteld. Dan wilt u daar natuurlijk snel van kunnen genieten. Goed nieuws: hoewel uw keuken helemaal op maat wordt gemaakt, kent Superkeukens korte levertijden. Uw splinternieuwe keuken staat dus snel bij u in huis! 

3D-Keukenplanner

3D Keuken ontwerpen? Maak online een ontwerp bij Superkeukens!

Onze ruime kerncollectie

De keukens van Superkeukens

Van high-end keukens voor exclusieve projecten tot functionele keukenunits voor de sociale sector: Superkeukens heeft een ruime kerncollectie met kwaliteitskeukens. Deze keukens zijn volledig naar wens samen te stellen – zowel door u áls door uw klanten en huurders. Uiteraard binnen de door u gestelde kaders.