De +punten van Superkeukens | service

Een keuken is een aankoop die je niet dagelijks doet. Dan is het prettig om een goed advies te krijgen, bijvoorbeeld over slimme oplossingen om jouw keuken handiger in te delen. Want de keukens die in onze showroom staan, zijn slechts voorbeelden. Jouw echte keuken is maatwerk en de mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos! Onze deskundige adviseurs staan voor jou klaar om jouw een advies op maat te geven. Daarbij hoort ook een 3D-tekening van hoe de keuken in jouw woning staat. En wanneer je jouw keuken eenmaal besteld hebt, zorgen onze korte levertijden ervoor dat je er snel van kan genieten.

Maatwerk

Stel: je vindt de keuken mooi, maar deze past niet in de ruimte waar je de keuken hebt gepland? De opstelling veranderen? Liever een kook- of spoeleiland? Geen probleem. Onze keukenadviseur toont jou alle mogelijkheden via ons 3D-tekenprogramma, totdat de keuken helemaal aan jouw wensen voldoet en perfect past in de door jou geplande ruimte.
 

Gratis 3D keukenontwerp

Omdat je niet weet hoe het er in het echt uit gaat zien, heeft Superkeukens daar een fantastische oplossing voor gevonden. Nadat je een keuze hebt kunnen maken uit ons ruime aanbod, laat de keukenadviseur in 3D op groot scherm zien hoe de gekozen keuken er in werkelijkheid uit gaat zien.
 

Deskundig advies

Klanten die op zoek zijn naar een keuken krijgen bij Superkeukens een gedegen advies en uitgebreide informatie over alle mogelijkheden bij Superkeukens. Er zijn altijd ervaren deskundige keukenadviseurs aanwezig die jou willen helpen. Zeker weten dat jouw adviseur alle tijd voor jou heeft? Maak dan van tevoren een afspraak. 
 

Snelle levertijd

Je bent in een van onze winkels geweest en hebt een nieuwe Superkeuken besteld. Dan wil je daar natuurlijk snel van kunnen genieten. Goed nieuws: hoewel jouw keuken helemaal op maat wordt gemaakt, kent Superkeukens korte levertijden. Jouw splinternieuwe keuken staat dus snel bij jou in huis!