De +punten van Superkeukens: Prijs

Alles om jou Super blij te maken

Een nieuwe keuken is een hele uitgave. Misschien heb je al wel enkele bezoeken aan keukenzaken achter de rug. In de meeste gevallen is de prijs van een keuken daar niet transparant. Je krijgt pas een specificatie van de prijs wanneer je besluit om de keuken aan te schaffen, en voordat je zover bent moet je onderhandelen over de prijs. Bij Superkeukens doen we het heel anders. Bij ons hoef je niet te onderhandelen. Wij geven je direct de beste prijs en het meteen duidelijk wat jouw keuken kost. Wel zo transparant!

Prijstransparantie

Wij berekenen jouw keuken open en transparant zonder ongeloofwaardige kortingen, die je uiteindelijk toch zelf betaalt. Dit kunnen wij voor jou doen, omdat Superkeukens onderdeel uitmaakt van een van de grootste inkooporganisaties van Europa.

Prijzen duidelijk vermeld op iedere keuken in de showroom

De keukens die in ons inspiratieoek en op onze website vermeld staan, zie je ook zo terug in onze showrooms. Bij iedere keuken staat duidelijk beschreven wat er bij de prijs van de keukens is inbegrepen. Wel zo transparant!

Gespecificeerde offerte

Ben jij op zoek naar een nieuwe keuken dan helpen we je hier graag bij in een vrijblijvend adviesgesprek. Je ontvangt van ons altijd een vrijblijvende offerte waarin alle onderdelen en de door jou gekozen keueknapparatuur duidelijk staan vermeld. Zo weet je precies wat je bij ons koopt én betaalt.

onderhandelen is bij ons niet nodig!

Altijd direct de beste
prijs voor jouw keuken

Ondoorzichtige kortingen, onduidelijke prijzen, de druk om direct een handtekening te zetten? Daar houden we niet van bij Superkeukens. Bij ons hoef je niet te onderhandelen. Een nieuwe keuken kopen moet leuk en ontspannen zijn. Wij begrijpen dat en willen niets liever dan dat jij een prettige ervaring hebt bij het kopen van jouw droomkeuken.

Daarom zijn wij volledig transparant en geven je gewoon direct de beste prijs voor jouw keuken. Wel zo eerlijk.