De +punten van Superkeukens: Prijs

Een nieuwe keuken is een hele uitgave. Misschien heeft u al wel enkele bezoeken aan keukenzaken achter de rug. In de meeste gevallen is de prijs van een keuken daar niet transparant. U krijgt pas een specificatie van de prijs wanneer u besluit om de keuken aan te schaffen, en voordat u zover bent moet u onderhandelen over de prijs. Bij Superkeukens doen we het heel anders. Bij ons hoeft u niet te onderhandelen en is het meteen duidelijk wat uw keuken kost. Wel zo transparant!

Prijstransparantie

Wij berekenen uw keuken open en transparant zonder ongeloofwaardige kortingen, die u uiteindelijk toch zelf betaalt. Dit kunnen wij voor u doen, omdat Superkeukens onderdeel uitmaakt van een van de grootste inkooporganisaties van Europa.
 

Prijzen duidelijk vermeld op iedere keuken in de showroom

De keukens die in ons keukenboek en op onze website vermeld staan, worden ook exact zo getoond in onze showrooms. Op iedere keuken staat duidelijk beschreven wat er bij de prijs van de keukens is inbegrepen.
 

Gespecificeerde offerte

Op de vrijblijvend op te vragen offerte vindt u een uitgebreid overzicht waarin alle artikelen duidelijk staan vermeld. U weet dus precies wat u koopt én betaalt.
 

Altijd direct de beste prijs

Superkeukens hanteert al zeventien jaar lang ‘Altijd direct de beste prijs’. Dit betekent dat u niet hoeft te onderhandelen over de eindprijs.

Vraag uw keukenideeënboek aan

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Dan is wat extra inspiratie altijd welkom