De +punten van Superkeukens: Prijs

Een nieuwe keuken is een hele uitgave. Misschien heb je al wel enkele bezoeken aan keukenzaken achter de rug. In de meeste gevallen is de prijs van een keuken daar niet transparant. Je krijgt pas een specificatie van de prijs wanneer je besluit om de keuken aan te schaffen, en voordat je zover bent moet je onderhandelen over de prijs. Bij Superkeukens doen we het heel anders. Bij ons hoef je niet te onderhandelen en is het meteen duidelijk wat jouw keuken kost. Wel zo transparant!

Prijstransparantie

Wij berekenen jouw keuken open en transparant zonder ongeloofwaardige kortingen, die je uiteindelijk toch zelf betaalt. Dit kunnen wij voor jou doen, omdat Superkeukens onderdeel uitmaakt van een van de grootste inkooporganisaties van Europa.

Prijzen duidelijk vermeld op iedere keuken in de showroom

De keukens die in ons keukenboek en op onze website vermeld staan, worden ook exact zo getoond in onze showrooms. Op iedere keuken staat duidelijk beschreven wat er bij de prijs van de keukens is inbegrepen.
 

Gespecificeerde offerte

Op de vrijblijvend op te vragen offerte vind je een uitgebreid overzicht waarin alle artikelen duidelijk staan vermeld. Je weet dus precies wat je koopt én betaalt.
 

Altijd direct de beste prijs

Superkeukens hanteert al jarenlang ‘Altijd direct de beste prijs’. Dit betekent dat je niet hoeft te onderhandelen over de eindprijs.