De +punten van Superkeukens | Kwaliteit

Je wil van jouw nieuwe keuken jarenlang plezier hebben. De keuken is immers een van de belangrijkste plaatsen in jouw huis: je kookt er, je tafelt er met vrienden en je geniet er van een rustig ontbijtje. Daarom is het belangrijk dat jouw keuken van goede kwaliteit is en dat je kan vertrouwen op jouw apparatuur. Bij Superkeukens begrijpen we dat. Daarom zijn zowel onze keukens als de apparatuur die we verkopen, van de allerhoogste kwaliteit.

A-merk apparatuur

Superkeukens heeft partners geselecteerd die allemaal garant staan voor een uitstekend aanbod van inbouwapparatuur. Apparaten die stuk voor stuk garant staan voor topkwaliteit en jarenlang kookplezier. Ook de prijs zal je verrassen, want Superkeukens biedt ook op inbouwapparatuur een uitstekende prijskwaliteitverhouding.
 

Vakkundige montage

Na aankoop van een keuken kan je jouw keuken laten plaatsen en monteren door het montageteam van de Superkeukens-vestiging of door Superkeukens geselecteerde montagebedrijven in jouw regio. Wil je zelf jouw keuken plaatsen en monteren? Dan is het fijn te weten dat alle kasten zijn voorgemonteerd.
 

Tien jaar garantie en CBW erkend

In aanvulling op de garantie volgens de CBW algemene voorwaarden biedt Superkeukens jou kosteloos een uitgebreide productgarantie op keukenmeubelen en werkbladen voor een periode van tien jaar.
 

Duitse topkwaliteit

Onze keukenfabriek in Duitsland is voorzien van de modernste technologie. De keukens worden gefabriceerd volgens de ISO 9001:2000 norm. Dit betekent dat elke keuken die de fabriek verlaat, voldoet aan de eisen van klantgerichtheid en proceskwaliteit.