Volop keukeninspiratie tijdens Superkeukens Zomerweken

Vier jouw zomer met Superkeukens

De zomerperiode is aangebroken en de eerste tropische dagen zijn een feit! Wat staat er deze zomer op jouw planning? Ga je op vakantie in Nederland of het buitenland, of blijf je lekker thuis en houd je vakantie in de eigen achtertuin?  Misschien heb je wel besloten een nieuwe keuken aan te schaffen en heb je deze zomer tijd om jouw droomkeuken te gaan uitkiezen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Vier de zomer met ons tijdens de Superkeukens Zomerweken! 

Spendeer jij deze zomerperiode aan het uitzoeken van een nieuwe keuken? Dit is het moment om jouw droom werkelijkheid te laten worden! Breng tijdens de Superkeukens Zomerweken een bezoek aan één van onze 44 showrooms in Nederland. Onze keukenadviseurs ontvangen je graag en leiden je rond langs onze ruime collectie keukens. Bekijk de laatste keukentrends en doe inspiratie op voor het ontwerpen van jouw eigen droomkeuken.
 

Persoonlijk advies en 3D keukenontwerp

Ben je voldoende geïnspireerd en wil je jouw keuken ontwerpen? Maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek. Onze adviseur luistert naar jouw wensen en vertaalt deze naar een prachtig keukenontwerp in 3D. Je kunt deze zelfs in Virtual Reality (VR) bekijken! Vervolgens ontvang je een gespecificeerde offerte op maat. Ben je helemaal tevreden, dan wordt jouw keuken besteld en voor je het weet kun je genieten van jouw nieuwe keuken.

Stel alvast jouw moodboard samen

Doe alvast inspiratie op met onze handige moodboard-tool! Op onze website stel je eenvoudig jouw eigen moodboard samen met beelden van jouw favoriete keukens, werkbladen, fronten, handgrepen, kranen, spoelbakken en apparatuur. Vervolgens kan je je moodboard opslaan, downloaden én delen met anderen. Ook kan je je moodboard delen met jouw Superkeukens-adviseur. Probeer het nu!

Maak nu jouw ontwerpafspraak

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend keukenadvies. Onze adviseurs ontvangen jou voor een ontwerpafspraak, inclusief Virtual Reality-presentatie en een gespecificeerde offerte op maat.

Altijd een showroom bij jou in de buurt