Een gratis Samsung tablet

Bij aankoop van drie Samsung inbouwapparaten bij Superkeukens

Op zoek naar een keuken? Dan heeft Superkeukens voor jou een fantastische actie! Wanneer je in je nieuwe keuken kiest voor minimaal drie Samsung (NL) * inbouwapparaten, ontvang je tijdelijk een gratis Samsung Galaxy Tab, type SM-T500NZAEEUB t.w.v. € 259,- cadeau. 

Innovatieve keukenapparatuur

De inbouwapparatuur van Samsung maakt het voor jou nog leuker en eenvoudiger om in de keuken te staan. Elke dag weer geniet je van de betrouwbare kwaliteit van deze apparatuur. Van de flexibel in te delen vaatwasser, de inductieplaat die met LED-lichtjes laat zien hoe warm de kookzone is en koel-vriescombinaties die jouw eten écht vers en fris houden. 

Gratis tablet

Redenen genoeg om te kiezen voor Samsung inbouwapparatuur. En daar komt nu een reden bij, want tussen 1 juli 2021 en 30 september 2021 krijg je bij Superkeukens de Samsung Galaxy Tab type SM-T500NZAEEUB t.w.v. € 259,- gratis bij aankoop van minimaal 3 Samsung (NL) deelnemende inbouwapparaten*. 

Maak snel een afspraak!

Wil jij je nieuwe keuken ook voorzien van Samsung inbouwapparatuur en profiteren van deze actie? Maak dan snel een afspraak bij jouw dichtstbijzijnde Superkeukens-vestiging en ontwerp jouw droomkeuken samen met een van onze deskundige keukenadviseurs!

Meer lezen over deze actie?
Alles over deze actie kan je teruglezen op https://www.samsung.com/nl/promo/tabletsk

*Actieperiode 01-07-2021 t/m 30-09-2021. Alleen geldig bij deelnemende Superkeukens vestigingen. Bepaalde modellen uitgesloten. Vraag een Superkeukens verkoper naar de actievoorwaarden of raadpleeg deze op samsung.com/nl/promo/tabletsk
 

Altijd een showroom bij jou in de buurt