Keuken op maat? Stel je eigen keuken samen bij Superkeukens

Er bestaat niet zoiets als een standaard keuken, vrijwel alle keukens worden namelijk op maat samengesteld. Dit heeft meerdere redenen, waarvan de belangrijkste is dat mensen graag iets persoonlijks willen. Daarnaast is elk huis weer anders, variëren keukenruimtes altijd wel iets en zijn er ook ontzettend veel mogelijkheden aanwezig bij de verschillende keukenonderdelen. Ontwerp jouw keuken op maat bij Superkeukens!

Wat is er mogelijk op het gebied van keukens op maat?


Een keuken op maat bij Superkeukens begint met een goed beeld van de huidige situatie. Daarvoor maken we eerst een plattegrond met de maten van de ruimte. Daarnaast is het belangrijk om de wensen van jouw nieuwe keuken op een rij te zetten. Wat is er mogelijk binnen de ruimte die je hebt voor het op maat maken van jouw droomkeuken. Als dat duidelijk is start de ontwerpfase. Ga je voor een u-vorm keuken of een hoekkeuken? Met of zonder eiland? En wil je gebruikmaken van bovenkasten, of de muren vrijlaten? Aan de hand van de wensen en de plattegrond ontwerpen we jouw droomkeuken. 

 

De mogelijkheden om een keuken op maat te laten maken bij Superkeukens

Een Superkeukens keukenadviseur is getraind in alle mogelijkheden die we in huis hebben op het vlak van:
Keukenkastjes

Met name op het gebied van de keukenkasten zijn veel verschillende varianten mogelijk die zowel in opbergruimte als in indeling en in ergonomie enorm veel maatwerk mogelijkheden bieden. Neem alleen al het ladenprogramma wat Superkeukens biedt voor de nieuwe keuken:

  • Brede keukenlades
  • Binnenlades
  • Indelingen voor diepe, ondiepe en spoelkastlades
  • Ladekasten voor flessen inclusief fleshouders

Ook speciale keukenkasten die de laatste jaren erg in trek zijn bieden unieke mogelijkheden. Flexibele hoekkasten met carrousels, indraaiplateaus of klapdeuren zijn ideaal voor het opbergen van de pannen. En een apothekerskast wordt ook steeds meer in nieuwe keukens meegenomen. Zowel qua ergonomie als bereikbare opbergruimte kan je op deze manier jouw hele keuken op maat maken. Je hebt apothekerskasten met deurindelingen, uitschuifbare rekken of lades, kastindelingen voor schoonmaakmiddelen en nog veel meer.

 

Wat zijn de kosten voor een keuken op maat bij Superkeukens?

Net zoals de keuken op maat voor je wordt gemaakt, zijn ook de kosten op maat. We geven altijd direct een eerlijke prijs en halen het maximale uit jouw budget.
 

Superkeukens garandeert een keuken die volledig op maat is ontwikkeld voor jouw situatie

Onze keukens zijn Duitse keukens, dat wil zeggen dat ze alleen bij de beste keukenfabrikanten in Duitsland worden geproduceerd. De maten van kasten zijn daarom vrijwel ongelimiteerd, uitgezonderd kasten waarin inbouwapparatuur wordt geïntegreerd zoals een inbouwkoelkast, inbouwvaatwasser of inbouwoven. Dankzij flexibele breedtes en passtukken is vrijwel iedere ruimte optimaal in te delen.

 

Profiteer van onafhankelijk advies bij de keuze voor een keuken op maat.


In de winkel profiteer je van een onafhankelijk advies. Dit betekent dat jouw belangen altijd centraal staan bij het keukenontwerp. De adviseur in onze winkels ontwerpt jouw droomkeuken op een groot scherm tot een 3D keukenontwerp. Op deze manier zie je direct hoe de op maat keuken eruit komt te zien in de ruimte. Zo kom je nooit voor een verrassing te staan en heb je altijd de mooiste keuken op maat bij Superkeukens, voor direct de beste prijs!

 

De mooiste keuken op maat van jouw dromen? Vraag de inspiratiebrochure aan.


Alvast inspiratie opdoen en kijken wat de mogelijkheden zijn van een keuken op maat? Ga dan aan de slag met de tools op onze inspiratiepagina. Of vraag ons gratis inspiratieboek online aan. Krijg een beter beeld van jouw nieuwe keuken in een showroom bij jou in de buurt. Gevonden? Maak direct een afspraak!