Keuken op maat? Stel je eigen keuken samen bij Superkeukens

Een keuken op maat

Er bestaat niet zoiets als een standaard keuken. Vrijwel alle keukens worden namelijk op maat samengesteld. Dit heeft meerdere redenen, waarvan de belangrijkste is dat mensen graag iets persoonlijks willen wat moet passen bij het budget. Daarnaast is elk huis weer anders, variëren keukenruimtes qua maatvoering altijd wel iets en zijn er ook ontzettend veel mogelijkheden aanwezig bij de verschillende keukenonderdelen waardoor er zoveel combinaties mogelijk zijn dat een keuken op maat de enige optie is.

Hoe maakt Superkeukens elke keuken op maat

Een Superkeukens keukenadviseur heeft uitgebreide kennis over alle mogelijkheden die er op keukengebied zijn wanneer we kijken naar de keuze in:

Met name op het vlak van keukenkastjes zijn veel verschillende varianten mogelijk die zowel in opbergruimte als in indeling en in ergonomie enorm veel maatwerk mogelijkheden bieden. Neem alleen al het ladenprogramma wat Superkeukens biedt voor de nieuwe keuken:

  • Brede keukenlades
  • Binnenlades
  • Indelingen voor diepe, ondiepe en spoelkastlades
  • Ladekasten voor flessen inclusief fleshouders

Kasten als onderdeel van een keuken op maat

Een maatwerk keuken is met deze uitgebreide keukenopties dan ook de enige mogelijke optie. Ook speciale keukenkasten die de laatste jaren erg in trek zijn bieden unieke mogelijkheden.

Flexibele hoekkasten met carrousels, indraaiplateaus of klapdeuren zijn ideaal voor het opbergen van de pannen. En een apothekerskast wordt ook steeds meer in nieuwe keukens meegenomen, want zowel qua ergonomie als bereikbare opbergruimte kan je op deze manier jouw hele keuken op maat maken. Je hebt apothekerskasten met deurindelingen, uitschuifbare rekken of lades, kastindelingen voor schoonmaakmiddelen en nog veel meer.

Maatvoering in een maatwerk keuken

Onze keukens zijn Duitse keukens. Dat wil zeggen dat ze alleen bij de beste keukenfabrikanten in Duitsland worden geproduceerd. De maten van kasten zijn daarom vrijwel ongelimiteerd, uitgezonderd kasten waarin inbouwapparatuur wordt geïntegreerd zoals een inbouw koelkast, inbouw vaatwasser of inbouwoven. Maar dankzij flexibele breedtes en passtukken is vrijwel iedere ruimte optimaal in te delen, op zo'n wijze dat het voor het oog precies pas lijkt.

Laat je optimaal adviseren bij een keuken op maat

Er is in de keukens van onze fabrikanten veel mogelijk en als je in de keukenwinkel de adviseur alle mogelijkheden op de computer op een groot scherm in 3D laat ontwerpen, kan je ook gelijk zien hoe de op maat keuken opstelling uitkomt in een 3D keukenontwerp. Zo kom je nooit voor een verrassing te staan en heb je altijd de mooiste keuken op maat bij Superkeukens, voor direct de beste prijs!