Ontvang gratis keukenadvies (2 uur) van Superkeukens

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Dan vindt u op onze website heel veel inspiratie. Maar er is nog veel meer mogelijk dan u op de foto's ziet: verschillende opstellingen, kleurcombinaties, inbouwapparatuur ... de mogelijkheden voor uw nieuwe keuken zijn eindeloos! Maak daarom nu vrijblijvend een afspraak met uw Superkeukens-vestiging voor een persoonlijk advies op maat.
 

Stel uw droomkeuken samen

Tijdens deze twee uur durende inspiratiesessie heeft onze keukenadviseur alle tijd om uw wensen én eisen om te zetten in een praktische en oogstrelende keuken. Indien gewenst ontvangt u na afloop een offerte voor uw droomkeuken. Behoefte aan advies en inspiratie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op om een persoonlijke afspraak in te plannen. Een afspraak bij de Superkeukens-vestiging bij u in de buurt.

Reserveer uw keukenafspraak

Uw nieuwe keuken in 3D ontwerpen

Uw nieuwe keuken in 3D ontwerpen

Onze keukenadviseur vertaalt uw wensen op het gebied van opstelling, materiaal, kleurgebruik, apparatuur én accessoires door in een gedetailleerd 3D-ontwerp. U krijgt zo eenvoudig inzicht in hoe de keuken in uw huis zou staan!

Bekijk uw keuken nu in Virtual Reality

Bij Superkeukens ontvangt u niet alleen een 3D-tekening van uw nieuwe keuken, maar ook een 360° Virtual Reality-panoramapresentatie! Dankzij de VR-bril staat u plotseling middenín uw nieuwe keuken en kunt u van alle kanten bekijken hoe de keuken eruit komt te zien.