Duitse keukens

Als u in Nederland vraagt waar men aan denkt als je Duitse keuken zegt, zullen vooral termen als “betrouwbaar”, “degelijk” en “grundlich” gebruikt worden. Wat de meeste mensen niet weten, is dat het merendeel van de keukens die in Nederland staan, geproduceerd worden in Duitsland. Dus wat dat betreft zijn termen als modern, luxe, landelijk of trendy ook aan de orde. Immers, iedere keukenstijl kan worden gemaakt met producten en materiaal uit Duitsland. Zelfs een Italiaanse keuken kan uit Duitsland komen.

Keukens uit Duitsland: leveranciers en producten

De Duitse keukenbranche combineert design en innovatie met kwaliteit en degelijkheid. Vandaar ook dat Superkeukens haar keukens laat produceren door Duitse toeleveranciers. Niet alleen SieMatic keukens zijn Duits. Van A tot Z kan een keuken samengesteld worden uit Duitse producten:

  • Keukendeurtjes
  • Keukenfronten
  • Keukenkastjes
  • Keukenapparatuur
  • Keukenwerkblad
  • Keukenaccessoires
  • Handgrepen
     

Dankzij de betrouwbaarheid en degelijkheid van de producten en het materiaal en het feit dat zij vaak ook nog eens van dezelfde Duitse toeleverancier afkomen, is het risico op gebreken of het niet samengaan van elementen vrijwel uitgesloten. De Duitse keukens worden gefabriceerd volgens de ISO 9001:2000 norm. Dit betekent dat elke keuken die de fabriek verlaat, voldoet aan de eisen van klantgerichtheid en proceskwaliteit. Desondanks controleren we alle materialen en elementen van de keukens uit Duitsland vooraf zorgvuldig in ons magazijn, voordat deze worden afgeleverd en eventueel gemonteerd.

Een Duitse keuken kopen

Een reden om te kijken naar Duitse keukens ligt voor de hand. De Duitse keukenmarkt staat bekend om haar goedkope keukens en weinig ruimte tot onderhandelen. Dit laatste is positief, een Duitse keuken is immers al eerlijk geprijsd. Dit in tegenstelling tot vele keukens in Nederland, waarbij onderhandelen eerder regel dan uitzondering is. 

Bij Superkeukens geloven wij niet in het maken van een spel van de verkoop. Onze keukens zijn bij voorbaat voordelig geprijsd, zodat er weinig tijd nodig is voor een gesprek over de prijs. Onze medewerkers zijn adviseurs en geen harde verkopers. Wij besteden liefst zoveel mogelijk tijd aan het ontwerpen en perfectioneren van de perfecte keuken, in plaats van tijd te verkwisten aan een vervelend gesprek voor beide partijen. De prijzen die je ziet op onze website, in onze keukenbrochure of in de reclame zijn dan ook de daadwerkelijke prijzen van de keuken. Een Duitse prijs voor een Duitse keuken!