Duitse keukens van Superkeukens

Een nieuwe keuken kopen is leuk, maar vaak iets minder prettig voor jouw portemonnee. Daarom een goede reden om te kijken naar een Duitse keuken. De keukenmarkt uit ons buurland staat immers bekend om haar goedkope keukens van topkwaliteit. Koop jouw Duitse keuken bij Superkeukens voor een Duitse prijs!

Wat je moet weten over een keuken kopen uit Duitsland

Waar denk je aan bij een Duitse keuken? Grundlich! Oftewel, betrouwbaar en degelijk. Veel van de keukens die in Nederland staan, worden geproduceerd in Duitsland. Dus naast degelijk, zijn Duitse keukens ook modern, luxe, landelijk of trendy. De Duitse keukenbranche combineert design en innovatie met kwaliteit en degelijkheid. Vandaar ook dat Superkeukens een deel van haar keukens laat produceren door Duitse toeleveranciers.


Alles over Duitse productie en Duitse keuken import

De Duitse keukens worden gefabriceerd volgens de ISO 9001:2000 norm. Dit betekent dat elke keuken die de fabriek verlaat, voldoet aan de eisen van klantgerichtheid en proceskwaliteit. Desondanks controleren we alle materialen en elementen van de keukens uit Duitsland zorgvuldig in ons magazijn voordat deze worden afgeleverd en eventueel gemonteerd.


Wat bepaalt de prijzen in Duitsland?

De Duitse keukenmarkt staat bekend om haar goedkope keukens en weinig ruimte tot onderhandelen. Dit laatste is positief, een Duitse keuken is immers al eerlijk geprijsd. Dit in tegenstelling tot vele keukens in Nederland, waarbij onderhandelen eerder regel dan uitzondering is. 


Goedkope Duitse keukens kopen? Bij Superkeukens profiteer je hetzelfde voordeel!

Bij Superkeukens geloven wij niet in het maken van een spel van de verkoop. Onze keukens zijn bij voorbaat voordelig geprijsd, zodat er weinig tijd nodig is voor een gesprek over de prijs. Onze medewerkers zijn deskundige adviseurs en geen hardee verkopers. Wij besteden het liefst zoveel mogelijk tijd aan het ontwerpen en perfectioneren van jouw droomkeuken. De prijzen die je  bij onze keukens ziet staan zijn daadwerkelijke prijzen. Onderhandelen over de prijs is bij ons niet nodig. Je krijgt bij Superkeukens altijd direct de beste prijs.


De mooiste keuken kopen van Duitse kwaliteit? Je vindt ze in onze inspiratiebrochure

Van populaire klassiekers tot moderne Duitse keukens met de nieuwste mogelijkheden. Wil je alvast zelf inspiratie opdoen en kijken hoe deze keuken in jouw huis zal staan? Ga dan aan de slag met de tools op onze inspiratiepagina. Zo kan je ook gratis ons inspiratieboek online bestellen. Krijg een beter beeld van jouw nieuwe keuken in een showroom bij jou in de buurt. Gevonden? Maak direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend keukenadvies.