Ontdek onze greeploze keukens

Praktisch en stijlvol

Wil jij jouw keuken een strakke uitstraling geven? Maak dan kennis met dé trend van dit moment: een greeploze keuken! Praktisch, maar stijlvol. Superkeukens beschikt over een mooi assortiment greeploze keukens voor iedere interieurstijl én ieder budget! Wat jouw stijl ook is: bij ons slaag je altijd!

Wat zijn greeploze keukens en waarom zijn ze zo populair?

Een greeploze keuken is bijzonder geliefd vanwege zijn minimalistische en moderne karakter. Daar waar eerst alleen de keuze bestond uit een handgreep of een knop, kan je er tegenwoordig voor kiezen om grepen helemaal weg te laten. Dankzij de soft-motion en tip-on techniek zijn grepen geen must meer. De greeploze keuken heeft hierdoor een strakke en moderne uitstraling. Lees meer over de mogelijkheden van een greeploze keuken van Superkeukens!

 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een greeploze of semi greeploze keuken?

Denk je na over een greeploze of semi greeploze keuken? Een belangrijk verschil is dat bij een semi greeploze keuken de grepen op een minimalistische manier zijn verwerkt. Bij een greeploze keuken ontbreken de grepen. Door toepassing van de soft motion-techniek sluit een greeploze keukenkast zonder inspanning en geluidloos. Ervaar het gemak van een greeploze keuken in één van onze showrooms.

 

Wat zijn de voor- en nadelen van een greeploze keuken?

De voordelen van een greeploze keuken zijn dat het makkelijk te bedienen is, het geeft een ruimtelijke uitstraling aan je interieur en is gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Vette vingers zijn zo gepoetst op een greeploze keuken, en je blijft niet langer met je kleding hangen achter grepen of knoppen. Wel is de aanschaf van een greeploze keuken een stuk duurder. Dit heeft te maken met extra kosten voor de invoering van verticale greeplijsten en soft-motion techniek achter het sluiten van de lades/deuren.  

 

Kies je voor een tijdloze greeploze witte keuken, of een greeploze zwarte keuken?

Volg de trend van dit moment en ga voor een zwarte greeploze keuken. Toch meer op zoek naar een tijdloze keuken? Kies dan voor een witte greeploze keuken waar je nog jaren van kunt genieten. Met het aanbod van Superkeukens weet je zeker dat jouw greeploze keuken erbij zit. Bekijk al onze greeploze keukens in ons inspiratieboek of showroom.

 

Onderhoudstips van jouw greeploze keuken

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van je greeploze keuken. Dat kan met de volgende onderhoudstips. Allereerst pakken we de vette vingers aan. Deze kun je gemakkelijk wegpoetsen met een doek met warm water en afwasmiddel. Daarna droog je het oppervlak direct na met een zachte doek om strepen te voorkomen. Want we willen naast grepen, ook geen strepen! De greeploze keukenkastjes kun je regelmatig reinigen met een product dat voor het materiaal van de kastdeur bedoeld is. Een druppeltje olie in het scharnier laat de kastdeuren weer soepel sluiten. Gebruik hiervoor niet de wokolie uit de keukenkast, maar een olie die geschikt is voor scharnieren.

 

Profiteer van onafhankelijk advies bij de keuze voor jouw greeploze keuken

Het gemak ervaren van een greeploze keuken? Natuurlijk krijg je nergens een beter beeld van jouw nieuwe keuken dan in onze showroom. Een overzicht van al onze vestigingen in Nederland vind je dan ook hier.

 

De greeploze keuken van jouw dromen? Vraag de inspiratiebrochure aan

Wil je alvast zelf inspiratie opdoen en kijken hoe een greeploze keuken in jouw huis zal staan? Ga dan aan de slag met de tools op onze inspiratiepagina. Zo kan je ook gratis ons inspiratieboek online bestellen.