Moderne keukens bij Superkeukens

Een moderne keuken is erg populair. Deze is voorzien van alle nieuwe keukenapparatuur, innovatieve opbergmogelijkheden is vaak greeploos. Indien de ruimte het toelaat, bevat een moderne keuken vaak een keukeneiland. Verschillende soorten materiaal tegelijkertijd te gebruiken, om zo een unieke keuken te creëren? Dat past perfect in de moderne keukenstijl! Een kenmerkend strak lijnenspel, zonder ronde of organische vormen, maakt de moderne keuken écht uniek. Strak, recht, modern.

Hightech keukenapparatuur

Een van de belangrijkste elementen in de moderne keuken is de keukenapparatuur. Modern en technologie zijn twee termen die hand in hand gaan, zo ook in moderne keukens. Een 'normale' keuken heeft een kookplaat met afzuigkap, een magnetron, een oven, een vaatwasser en een koelkast met eventueel vriesgedeelte of vrieskast in een koelvriescombinatie. Deze vijf apparaatgroepen zijn in een moderne keuken allemaal van de nieuwste serie en bevatten daardoor alle mogelijkheden. Tiptoetsbediening, zelfreinigingsprogramma, timerfunctie, en natuurlijk allemaal strak weggewerkt in het keukenfront. Vrijstaande apparatuur is taboe in een moderne keuken.

Om de keuken compleet hightech te maken, biedt Superkeukens allerlei mogelijkheden. Een stoomoven, een warmhoudlade, een magnetronoven, een kokendwaterkraan? Het kan allemaal! Voor de overtreffende trap is ook LED-verlichting in kraan en kast mogelijk, of zelfs een geïntegreerd tv-scherm.

Materiaal

Een moderne keuken wordt getypeerd door een combinatie van materialen in een en dezelfde keuken. In de meeste keukenstijlen, zoals landelijk of design, ziet u een duidelijke voorkeur voor één materiaalsoort. Een composiet werkblad in combinatie met een hoogglans front. Een houten keukenblad samen met een massief houten cassettefront. Maar bij een moderne keuken zijn het juist bijzondere combinaties, zodat deze op een creatieve manier aansluiten bij uw persoonlijke smaak. Glas, hout, steen, kunststof, RVS: alles is mogelijk.

Strakke en moderne uitstraling

Doordat een moderne keuken vaak greeploos en met RVS-elementen wordt ontworpen, is hij eenvoudig schoon te houden en is de gehele uitstraling strak en modern. En in tegenstelling tot designkeukens, is het gebruik van kleur een aanrader. Ook verschillende kleuren in combinatie met elkaar zijn goed mogelijk. Samen met de adviseur van Superkeukens maakt u van de verschillende keuzes een mooi geheel. Maak nu een afspraak of kom langs in een van de Superkeukens-winkels!

Bekijk NU onze collectie!

Bekijk NU onze collectie!