Onze keukenzaak in Helmond

Adresgegevens
Engelseweg 156 A, 5705 AJ Helmond helmond@superkeukens.nl
Vandaag geopend
10:00 - 17:30 uur
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 17:30
Vrijdag 10:00 tot 21:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 12:00 tot 17:00

Onze keukenwinkel in Helmond

Bij Superkeukens Helmond kun je altijd een keuken kopen van topkwaliteit die past bij jouw wensen en budget. Kom langs en ervaar het zelf! Of je nu houdt van een romantisch ingerichte keuken of juist kiest voor een strakke moderne hoogglans keuken: inspiratie doe je op bij Superkeukens Helmond!

Bekijk ons assortiment keukens

Wij hebben een groot assortiment keukens en aanverwante keukenproducten van topkwaliteit. Ontwerp samen met de keukenadviseurs van Superkeukens Helmond jouw droomkeuken op maat. Superkeukens Helmond bied je bovendien 10 jaar garantie op jouw keuken. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet!

Jouw keukenspecialist in Helmond en omgeving

De 34 keukenopstellingen geven goed weer wat mogelijk is voor zowel de gangbare huizen als voor keukens waar ruimte geen rol speelt. Je ziet meteen wat het beste past bij jouw situatie. Kortom: kom eens kijken bij Superkeukens Helmond. Je bent van harte welkom! Wij zijn ook jouw keukenspecialist als je woont in Deurne, Mierlo, Nuenen of Gemert.

Showroomkeuken in Helmond

Bij Superkeukens voorzien we de showroom regelmatig van nieuwe keukens. De keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken! Of benieuwd naar het assortiment in onze andere regionale vestigingen? Bekijk dan onze dichtbijzijnde vestigingen in Eindhoven

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Vraag nu een gratis werkbladstaal aan in het door jouw gewenste materiaal en kleur.