Onze keukenzaak in Helmond

Adresgegevens
Engelseweg 156 A, 5705 AJ Helmond helmond@superkeukens.nl
Vandaag geopend
10:00 - 17:30 uur
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 17:30
Vrijdag 10:00 tot 20:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 12:00 tot 17:00

Superkeukens Helmond

Welkom bij jouw keukenwinkel in Helmond

Bij Superkeukens Helmond kun je altijd een keuken kopen van topkwaliteit die past bij jouw wensen en budget. Kom langs en ervaar het zelf! Of je nu houdt van een romantisch ingerichte keuken of juist kiest voor een strakke moderne hoogglans keuken: inspiratie doe je op bij Superkeukens in Helmond! 

 

Betrouwbaar en onafhankelijk advies bij de keuze van jouw keuken in Helmond

Superkeukens Helmond is jouw betrouwbare Keukenspecialist. Wij maken de zoektocht naar jouw droomkeuken een leuk traject waar je met plezier aan terug kunt denken! Ons enthousiaste team van keukenadviseurs klaar om je rond te leiden langs de grote collectie showroomkeukens en A-merken keukenapparatuur. Bezoek onze showroom en laat je inspireren bij Superkeukens Helmond. Ons enthousiaste team heet je van harte welkom! Wil je zeker weten dat we je direct een uitgebreid advies kunnen geven? Maak dan alvast online een afspraak.

Zo bezoek je onze Superkeukens in Helmond

Van moderne eilandkeukens tot sfeervolle leefkeukens in alle mogelijke opstellingen. Bij Superkeukens in Helmond vind je alle stijlen. Enthousiast geworden, en benieuwd naar onze showroom aan de Engelseweg? Kom eens langs! Parkeren is natuurlijk gratis. En reis je met het OV? Raadpleeg www.9292ov.nl voor de actuele reisinformatie. Zien we je snel?

Jouw keukeninspiratie in Helmond vind je bij Superkeukens

Een nieuwe keuken aanschaffen begint met inspiratie opdoen! Om je een goed beeld te geven van alle mogelijkheden, vind je bij ons allerlei typen opstellingen. Van compacte rechte keukens en keukens met een kookeiland tot keukens met kastenwand, hoekopstellingen en u-keukens. Maar natuurlijk stel je je eigen keuken op maat samen. Dus vind je de greepjes en de kleur van die ene eilandkeuken prachtig, maar wil je zelf een andere opstelling keuken? Geen probleem, we ontwerpen samen jouw keuken precies zoals jij hem wilt!

Jouw keukenspecialist in Helmond en omgeving

De 34 keukenopstellingen geven goed weer wat mogelijk is voor zowel de gangbare huizen als voor keukens waar ruimte geen rol speelt. Je ziet meteen wat het beste past bij jouw situatie. Kortom: kom eens kijken bij Superkeukens Helmond. Je bent van harte welkom! Wij zijn ook jouw keukenspecialist als je woont in Deurne, Mierlo, Nuenen of Gemert.

Showroomkeuken in Helmond

Bij Superkeukens voorzien we de showroom regelmatig van nieuwe keukens. De keukens die plaats moeten maken voor een nieuwe opstelling, kun jij voor een heel aantrekkelijke prijs kopen! Zoek jij een voordelige keuken? En wil je daar niet te lang op wachten? Dan is een showroomkeuken van Superkeukens echt iets voor jou. Bekijk onze showroomkeukens en kies jouw nieuwe, goedkope keuken!