Rechte keuken

De basisvorm voor de keuken is wel de rechte keuken. Het is dan ook een heel populaire keukenopstelling. Denk echter niet dat een rechte keuken saai is, want u kunt er allerlei kanten mee op en de rechte keuken komt in alle interieurs letterlijk tot zijn recht!
 

Keuken als blikvanger

Een rechte keuken kan bijvoorbeeld een echte blikvanger zijn wanneer hij als open keuken over de hele breedte van het huis wordt geplaatst. Zeker in moderne interieurs is een rechte strakke, greeploze keuken heel mooi. 
 

Praktische keuken

Maar ook wanneer u wat minder ruimte tot uw beschikking heeft is een rechte keuken praktisch. U heeft immers geen hoekkasten waarbij het praktisch onmogelijk is om achterin de hoekkast te komen. Bent u in de gelukkige omstandigheid dat uw keukenruimte heel groot is? Als u aan beide kanten van uw ruimte twee rechte keukenblokken plaatst, heeft u veel werkruimte en kastruimte. Of gebruikt u de ruimte liever voor inbouwapparatuur? De keuze is aan u!

Veel keuze

Wilt u in uw nieuwe woning ook een rechte keuken? Of gaat u verbouwen en wilt u graag een nieuwe keuken? De adviseurs van Superkeukens helpen u graag bij het uitzoeken van uw droomkeuken. U kunt alle kanten op, want we hebben moderne en strakke keukens, maar ook landelijke en klassieke ontwerpen. U heeft dus veel te kiezen!
 

Inspiratie 

U vindt de keukenwinkels van Superkeukens in het hele land. Wilt u alvast inspiratie opdoen of bekijken hoe een rechte keuken in uw woning zou staan? Gebruik dan alvast de handige tools op onze inspiratiepagina. Daarmee stelt u stap voor stap uw nieuwe keuken samen en maakt u uw keukendroom werkelijkheid. 
 

Bekijk NU onze collectie!

Bekijk NU onze collectie!