Kookeiland in jouw keuken? Bekijk de uitgebreide mogelijkheden!

Modern en mooi

Binnen het aanbod moderne keukens neemt het kookeiland een steeds belangrijkere plaats in. Een kookeiland is modern, praktisch en mooi! Natuurlijk moet de ruimte het wel toelaten, maar je hebt zeker geen villa nodig om voor een kookeilandkeuken te kiezen! Ben jij enthousiast? Lees gauw verder en ontdek meer over keukens met een kookeiland. 

Wat is een kookeiland precies?

Een kookeiland is een losstaand keukenblok dat midden in de ruimte is geplaatst. De meeste keukeneilanden zijn minimaal 1.80 meter breed, want deze breedte is nodig om aan beide zijden van de kookplaat of spoelbak nog werkruimte over te houden. In sommige gevallen beschikt het kookeiland over een kookplaat én spoelbak, en soms over één van deze onderdelen. Het andere onderdeel is in dat geval op een ander keukenblok geplaatst, bijvoorbeeld een keukenblok dat tegen de muur staat. 

Kookeiland met bargedeelte

Een mooie extra mogelijkheid bij het hebben van een kookeiland, is het erbij plaatsen van krukken aan een bargedeelte. Op deze manier kan je aan het kookeiland ontbijten of lunchen, of gezellig een kopje koffie drinken met een vriendin of buurvrouw. Door een bar te plaatsen aan het kookeiland, kan je tijdens het koken ook gemakkelijk kletsen met de visite. De visite neemt namelijk gewoon plaats op de barkrukken. 

Betaalbare kookeilandkeukens

Een kookeiland hoeft niet veel duurder te zijn dan een reguliere keuken. Het is vooral belangrijk dat je bepaalde keuzes maakt wat betreft kasten, uitrustig en apparatuur. In het assortiment van Superkeukens vind je een groot aantal betaalbare kookeilandkeukens. Onze adviseurs helpen je graag met de diverse mogelijkheden. Voor meer informatie kan je contact opnemen met één van onze adviseurs of langskomen in een Superkeukens-showroom bij jou in de buurt!

Direct de laagste prijs

Met Superkeukens is jouw kookeilandkeuken binnen handbereik! Onze keukens zijn namelijk niet alleen schérp geprijsd, onze prijzen en offertes zijn ook transparant. Superkeukens hanteert concurrerende prijzen en bij ons ontvang je altijd direct de laagste prijs. Zo hoef je niet onnodig te onderhandelen over de prijs, want deze is gegarandeerd de beste!