Ontdek onze industriële keukens

Ruw en stoer

Zoek je een nieuwe keuken, denk dan eens aan één van de laatste keukentrends: de industriële keuken! Deze keuken is niet strak afgewerkt, maar voorzien van ruwe randjes en stoere materialen als RVS, beton, hout en bakstenen. Deze stijl kan je doorvoeren van de achterwand tot de verlichting, apparatuur en meubels. Lees verder en ontdek de mogelijkheden bij Superkeukens! 

Waarom kiezen voor een industriële keuken?

De industriële keuken is een beleving in huis. De industriële keuken is geïnspireerd op panden en grote loodsen. Een eyecatcher hierin is het gebruik van bakstenen. Het is natuurlijk helemaal geweldig als je onder jouw muur een authentieke bakstenen muur verscholen hebt zitten, maar anders kan je de bakstenen met een oude look ook kopen. Er zijn prachtige bakstenen in de kleuren rood, geel, grijs en zwart. Wat ook vaak te zien is bij een industriële keuken is de aanwezigheid van snoeren en leidingen. Deze hoeven niet per se weggewerkt te worden, maar kunnen bijvoorbeeld op het plafond in het zicht zijn. De verlichting kun je hier goed op afstemmen: zo kies jij voor materialen in dezelfde kleur als de buizen en leidingen. Ook kun je ervoor kiezen om de snoeren van de hanglampen niet weg te werken, maar mee te nemen in het ontwerp. Jouw creativiteit hierin is leidend, dat maakt de industriële keuken zo leuk.

Een grote industrieel landelijke keuken of juist een kleine industriële keuken? Bij Superkeukens zijn de mogelijkheden eindeloos.

Je denkt bij een industriële keuken misschien aan een grote loft met daarin een grote keuken, maar ook in kleinere ruimtes past een industriële keuken goed. De industriële keuken is er in verschillende interieurstijlen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een industrieel landelijke keuken, of een wat meer moderne variatie. Wil je een keukeneiland bij je industriële keuken, of heb je liever een hoekkeuken opstelling? Bij Superkeukens gaan we altijd voor de meest ideale situatie, passend bij jouw wensen. 

Tips voor het kopen van een keuken met een industriële look.

Ga je voor een industriële keuken? Tof! Bedenk alvast hoe je jouw keuken wilt indelen. Wil je gaan voor de bakstenen muur op de achtergrond en weinig bovenkasten? Of kies je voor een industriële keuken met keukeneiland en bar? Meet de ruimte op die je hebt voor jouw ideale industriële keuken zodat de keukenadviseurs direct met jou mee kunnen denken. Als je daarnaast ook helder hebt wat je budget is, kunnen we van start met een 3D-schets.

Profiteer van onafhankelijk advies bij aanschaf van jouw industriële keuken.

Kom langs in één van onze showrooms of plan vooraf een adviesgesprek in met onze keukenadviseurs. Wij nemen de tijd en bespreken jouw wensen voor een industriële keuken. Dit verwerken we in een keukenontwerp dat aan jouw verwachtingen voldoet en deze zelfs overtreft! Zo is jouw droomkeuken met industriële look binnen handbereik. 

De industriële keuken van jouw dromen kopen? Vraag het inspiratieboek aan of bezoek een van onze winkels.

Voor nog meer ideeën kun je gratis ons inspiratieboek aanvragen of kom langs in één van onze showrooms. Wist je dat je op onze website een eigen moodboard (of meerdere) kunt maken? Je vindt hier allerlei beelden van de keukens in onze showroom maar ook van keukens bij onze klanten thuis. Ideaal om je te laten inspireren! Je kunt jouw moodboard ook direct online delen met onze keukenadviseurs.