Ontdek onze houten keukens

Natuurlijk, stoer en warm

Een houten keuken is niet alleen mooi, maar het is ook erg veelzijdig. Als je dus op zoek bent naar een nieuwe keuken, overweeg dan zeker om er hout in te verwerken. Dat kan van een volledig houten keuken met houten frontjes tot aan het toevoegen van houten details. Het assortiment van Superkeukens heeft meerdere opties om hierin te variëren. Lees snel verder voor de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor een houten keuken bij Superkeukens?

Design uit de natuur op zijn best! Een houten keuken past in ieder huis. Van landelijk en industrieel tot modern en minimalistisch. Hout geeft niet alleen een warme en knusse uitstraling, je brengt ook de natuur weer in huis. En omdat geen enkele boom hetzelfde is, heb je nooit hetzelfde patroon in je keuken. Daarnaast maken we een houten keuken altijd op maat voor jou tegen een aantrekkelijke prijs. Hoewel massief houten keukens prachtig zijn, hangt er een behoorlijk prijskaartje aan. Daarom werken wij bij Superkeukens met houtstructuur. Hierbij hebben we een fineerlaag op een MDF- of spaanplaatonderlaag gelegd zodat je een houtlook krijgt. Dit doet niets onder qua kwaliteit. Sterker nog: het werkt niet waardoor de vorm mooi blijft, het is makkelijker schoon te houden en een stuk goedkoper dan zijn massieve tegenhanger. Daarbij kunnen de mooie delen van de boom makkelijker gekopieerd worden aangezien er geen dikke plakken nodig zijn.

 

Een houten keuken met betonnen blad, of juist een landelijke houten keuken? Bij Superkeukens zijn de mogelijkheden ongelimiteerd.

Hout is hout, zou je denken? Niets is minder waar. Er zijn zoveel verschillende bomen, en dus ook veel verschillende houtsoorten. Wil je bijvoorbeeld een blad van eikenhout, beuken of noten? En kies je voor de eigen kleur van het hout, of zet je er een kleur op waarbij je de keus hebt om de nerf wel of niet te zien? Daarnaast leent hout zich uitstekend om te combineren met andere materialen. Zoals een natuurstenen blad, opvallende spoelbakken en kranen en contrasterende fronten. Op deze manier kun je eindeloos variëren en dus jouw keuken in eigen stijl ontwerpen. Ontdek het bij Superkeukens!

 

Tips voor het kopen van een houten keuken (op maat).

Een houten keuken maken wij voor jou op maat en tegen een aantrekkelijke prijs. Wat wij van jou nodig hebben zijn de maten van de ruimte en is het handig om een budget af te stemmen. Ons aanbod is groot en ook in houten keukens zijn er volop variaties. Het is daarom handig om vooraf jouw wensen op een rijtje te hebben. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld onze online moodboard tool .Zo krijg je vast inzicht in jouw stijl en ontwerp, waar wij direct mee aan de slag kunnen.

 

De voordelen en nadelen van een houten keukenblok.

Wanneer je voor hout kiest in je nieuwe keuken, haal je de warmte en gezelligheid van de natuur in huis. Een houten keuken past altijd en verveelt nooit door de vele combinatiemogelijkheden. Het past in ieder huis! Een nadeel van een houten keuken is de gevoeligheid van het materiaal. Kies je voor een houten werkblad, dan moet je voorzichtig zijn met water en oppassen met krassen. Het gebruik van een snijplank en onderzetters is dus een pré met een houten werkblad. Een houten keuken vergt ook wat meer onderhoud. Met de praktische tips die wij je geven kom je een heel eind, zodat je jaren plezier hebt van jouw houten keuken.

 

Profiteer van onafhankelijk advies bij aanschaf van jouw houten keuken.

De keukenadviseur verkoopt een houten keuken die bij jou past, zonder druk op je te leggen. De opstelling, de materialen, de kleuren: samen met je adviseur ontwerp je jouw droomkeuken. Anders dan bij veel andere keukenzaken hoef je niet te onderhandelen over de prijs van jouw keuken: je krijgt bij ons direct de juiste prijs. Zonder handjeklap en zonder vermoeiende onderhandelingsgesprekken. Deze aanpak is ook de Consumentenbond opgevallen, die Superkeukens als één van de prettigste speciaalzaken van Nederland aanmerkte om een keuken te kopen. Jouw keukenadviseur is volledig gericht op jouw wensen en eisen.

De houten keuken van jouw dromen? Vraag het inspiratieboek aan.

Een houten keuken is een mooie toevoeging aan jouw huis. Misschien weet je al helemaal hoe hij eruit moet komen te zien, misschien zit je nog verlegen om inspiratie. In dat geval ben je bij Superkeukens aan het goede adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment houtlook keukens en onze adviseurs helpen je graag in je keuze en kunnen je het eindresultaat met onze 3D-keukenplanner laten zien. Maak snel een afspraak voor een gratis adviesgesprek bij één van onze 43 vestigingen. Voor extra inspiratie kun je gratis ons inspiratieboek aanvragen. Superkeukens, jij maakt ‘m super!